Haberler

Murat Boz, Deren Talu ile aşk yaşadığını yalanladı

Güncelleme:

Adı son günlerde Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile anılan yakışıklı şarkıcı Murat Boz, alışveriş merkezinde sohbet ettiği muhabirlere ilişki iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Yıllardır birlikte olduğu Aslı Enver ile ayrılan Murat Boz'un geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir doğum günü partisinde Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile yakınlaştığı öne sürüldü. Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen şarkıcı, aşk haberleri hakkında ilk kez konuştu.

"KONUŞTUK AMA İLİŞKİ YOK"

Yakın arkadaşları ile birlikte Cem Yılmaz'ın gösterisine gelen yakışıklı popçu, kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etti. Keyfi bir hayli yerinde olan Murat Boz, Deren Talu ile hakkında çıkan aşk dedikoduları için "Evet doğum gününde karşılaştık. Kendisi oradaydı ve konuştuk. Ama ilişki durumu yada başka bir durum tabii ki de yok" dedi.

Murat Boz, Deren Talu ile aşk yaşadığını yalanladı

DEFNE AŞKI YALANLADI

Aynı gün bir kadın arkadaşıyla görüntülenen Defne Samyeli ise Murat Boz ve kızının aşk yaşadığı yönündeki haberlere "Yalan haber öyle bir şey yok" diyerek çıkıştı.

Murat Boz, Deren Talu ile aşk yaşadığını yalanladıDeren Talu

ASLI ENVER'LE YOLLARINI AYIRDI

2017 yılında başlayan ilişkilerine sessiz sakin devam eden, ancak geçtiğimiz yılın Nisan ayında ayrılan Aslı Enver ve Murat Boz, birbirlerine ikinci şansı vermiş, Enver'in Boz'la evlilik şartıyla barıştığı söylenmişti. İkici defa da ilişkilerini yürütemeyen çift, 2019'un son aylarında yine yollarını ayırmıştı.

Murat Boz, Deren Talu ile aşk yaşadığını yalanladı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Defne Samyeli Aslı Enver Deren Talu Murat Boz Haberler

500

Yorumlar (27)

........:

Bu yaştaki kızın derdi is bulma olmalıydı. Ünlü , yaşlı bir popcu bulmak değil. Bizimkide askere mi gitsem yüksek lisans mi yapsam ise mi mi girsem diye düşünüp duruyor. Hayat bunlara güzel

18
0
yanıtYanıtla
TSK:

Askere git

yanıt2
yanıt1
yakışır:

murat boz yakışıklı sesi var oyuncu karizmatik espiri yeteneği güçlü kötü yanları yaşı artık 40 yaklaşıyor deren taluya gelirsek anesinden dolayı fakir değil hayat boyu annesinin saysesinde işi güçü rast gitmiştir çok güzel kız yani ikisinide iyi kötü yanları var yaş farkından dolayı eleştirmeyin bence

2
14
yanıtYanıtla
dc:

Derecelendirme kuruluşumusun

yanıt1
yanıt2
Reyiz:

Annesinden değil babasından zengin. Eren Talıu

yanıt2
yanıt1
HERİF:

BENİ GÖRSE MURATDA BAKMAZ PARASIZLĞIN GÖZZÜ KÖR OLSUN

8
2
yanıtYanıtla
Fuat:

Murat keşke bende senin kadar yakışıklı olaydım da bacanak olsaydık

1
5
yanıtYanıtla
Tugay:

Yanıyorsun Fuat abiiii..

yanıt1
yanıt0
marmara kazım:

Yanıyorsun Fuat abiiiiiii

yanıt2
yanıt0
Önce vatan:

Adamsın Fuat abi. Ama için için yanıyorsun Fuat abiiiiii

yanıt1
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title