Haberler

Moda Konusunda Takip Ediliyorum

Şıklığı ile dikkat çeken Begüm Şen, keşfettiklerini sadece arkadaşlarıyla değil daha geniş bir kitleyle paylaşmak için 'Begum Senle.

Cemiyet hayatında, şıklığı ve modaya olan ilgisiyle adından söz ettiren Begüm Şen, 'begum-sen.blogspot.com' adresinde bir blog açıp blogger'lar arasına katıldı. Moda konusundaki bilgisini, beğenilerini ve öngörülerini takipçileriyle paylaşan Şen, blogger'lık hikayesini Şamdan Plus dergisinden Deran Özer'e anlattı...

Gördüğüm, beğendiğim ve keşfettiğim tüm yenilikleri arkadaşlarımla paylaşmayı her zaman sevmişimdir. 'Neden bu keşfettiklerimi ve beğendiklerimi, sadece arkadaşlarımla değil daha geniş bir kitleyle paylaşmıyorum' diye düşündüm ve bir blog açmaya karar verdim.

EŞİM KONUYA UZAK

Blog'umu kısaca 'benim beğendiklerim' diye özetleyebilirim. Her konuda yenilikleri takip eden bir blog yaratmaya çalıştım.

Kadın, erkek ve çocuk modasından güzelliğe, teknolojiden aksesuvara, mekanlardan etkinliklere, sinemadan dizilere kadar çok geniş bir yelpaze içinde beğenilerimi ortaya koymaya çalışıyorum.

Blog'da şu an için internet, dergi ve diğer blog'lardan takip ettiklerimi kullanıyorum. Tabii her gördüğüm şeyi alıp kendi siteme koyuyorum anlamına gelmesin, gündelik hayatta beğendiğim ve zevk aldığım şeyleri koymaya özen gösteriyorum.

Şu an herkesten olumlu tepkiler alıyorum. Ama sanırım hiç değiştiremeyeceğim bir sorunum var. Gördüğümde beni heyecanlandıran ürünleri paylaşırken çok sabırsız davranıyorum.

İçerik olarak tabii ki eşim (Adnan Şen) konuya uzak ama teknik olarak 15 yıllık www.antu. com tecrübesi ile yardımcı oluyor.

Blog, gelişmeye ve farklı heyecanlar yaratmaya son derece müsait bir platform. Günde 3 bin kişi takip ediyor. O yüzden birlikte çalıştığım marka danışmanım Şila Gök ile bu blog'u farklı ürünlerin kendilerine yer bulabilecekleri ve insanlarla buluşabilecekleri bir platform haline getirmek için çok güzel fikir ve projelerimiz var.

YAZ RENKLİ GEÇECEK

Bu yaz sezonu, çok renkli ve geçecek. Neon renkler bir yanda nefes keserken, diğer yanda pastel renkler ayrı dikkat çekecek.

Bu sezon farklı desenleri, renk uyumu içinde bir arada giymek de moda; tabii dozajını ayarlamak da çok önemli...

Ayrıca metalik ve gold renkler de karşımıza çıkacak. Kalem etekler, dar paça pantolonlar, blazer'ların yanı sıra bohem havası ve country kadınlarını yansıtan modelleri de sıkça çevremizde göreceğiz.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title