Haberler

Mısırlı sevgilisiyle birinci ayını kutlayan Şeyma Subaşı'ndan aşk mesajı: Melisa'dan sonra ikinci her şeyim

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı yatırımcı sevgilisi ile birlikteliğinin birinci ayını kutladı. Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozlarını paylaşıp, "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Melisa'dan sonraki ikinci her şeyim" ifadelerini kullandı.

Guido Senia'dan ayrıldıktan sonra Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisi ile birlikte çekilen yeni pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

"FAVORİ İNSANIM OLDUN"

Şeyma Subaşı, gönderilerine, "Bir ayda tüm dünyadaki favori insanım oldun. Seni çok seviyorum, Melisa'dan sonraki ikinci her şeyim" notunu düştü. Şeyma Subaşı, sevgilisiyle birlikte verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

SAATİ OLAY OLMUŞTU

Subaşı, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile verdiği bu pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Sevgilisinin yüzünü yine gizlediği görülen 30 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın lüks marka saati de dikkatlerden kaçmamıştı. Subaşı'ya yaklaşık 3 milyon 700 bin TL değerindeki saati, Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin hediye ettiği iddia edilmişti.

İşte Şeyma Subaşı'nın aşk pozları;

Mısırlı sevgilisiyle birinci ayını kutlayan Şeyma Subaşı'ndan aşk mesajı: Melisa'dan sonra ikinci her şeyim

Mısırlı sevgilisiyle birinci ayını kutlayan Şeyma Subaşı'ndan aşk mesajı: Melisa'dan sonra ikinci her şeyim

Mısırlı sevgilisiyle birinci ayını kutlayan Şeyma Subaşı'ndan aşk mesajı: Melisa'dan sonra ikinci her şeyim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

abbas:

örnek moderen atanin hayal ettigi türk kadini

1
20
yanıtYanıtla
Berber reşit:

Abbas yolcu aklın o kadar çalışıyor dangalak

yanıt6
yanıt0
Aylin:

ABBAS saçmalıyorsun farkında mısın?

yanıt4
yanıt1
adsız:

sen yeme içme gezme boşanınca hayatına başka birini alma örnek ol.

yanıt5
yanıt0
Murat:

İnsanın birinci ve tek her şeyi sadece Cenabı Allah''tır. Senin kızını ve seviyorum dediğin her şeyi, sahip olduklarını heran bir ekranın içinde sürekli olarak yaratan Allah''ı unutup da kendine yada başkasına yararı yada zararı olmayan şeylere tevehhüm edersen belanın kapısı açılmış demektir. Sevgilinin sahip olduğunu sandığın tüm mal mülk beden bizzat Allah''a aittir.

13
6
yanıtYanıtla
Sakir:

Geri zekalı...

yanıt5
yanıt9
Bloom:

kızının yüzünü ne kadar görüyor acaba kendisi hep "aşk" tatillerinde. Ben çocuklarıma bakmaktan kendime vakit ayıramıyorum.

16
1
yanıtYanıtla
Aylin:

Ayol kızını gördüğü yokki hep tatilde

15
1
yanıtYanıtla
Beter bocek:

Eee bunun gibilere Allah cenneti bu dunyada yasatiyorki ahirette isteyecek yuzleride konumlarida olmayacak!!!

12
4
yanıtYanıtla
Firat:

Bunu guido‘hakkinda da söylemistin.. ne kadar bos biri oldugunu kendin ispatlamis oluyorsun.. gerzek

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title