Haberler

Kokoreç şarkısıyla bir dönem listeleri alt üst eden Mirkelam'dan sevenlerini üzen açıklama: Müzik yapmayı düşünmüyorum

Güncelleme:

Kokoreç şarkısıyla bir döneme damga vuran Mirkelam, 10 yıldır birlikte olduğu Aysen Sabancı ile Nişantaşı'nda bir hastane çıkışında objektiflere yansıdı. Mirkelam, "Müzik yapmayı düşünmüyorum. Özel bir nedeni yok." diyerek sevenlerini üzdü.

'Hatıralar', 'Her Gece', 'Unutulmaz', 'Kokoreç' ve 'Ah Bir Joker' gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Mirkelam, 10 yıldır birlikte olduğu Aysen Sabancı ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Otomobillerini beklerken yakalanan ikiliden Aysen Sabancı, görüntülendiklerini fark edince Mirkelam'ın yanından ayrılıp başka bir köşede beklemeyi tercih etti.

"MÜZİK YAPMIYORUM"

55 yaşındaki Mirkelam, "Uzun zamandır müzik yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum. Özel bir nedeni yok. Müziği de bırakmış değilim" diyerek sevenlerini üzdü.

"UFUKTA EVLİLİK YOK"

Mirkelam, "Ufukta evlilik var mı?" sorusuna ise "10 yıldır bir aradayız, evlilik gibi bir düşüncemiz yok. Bu şekilde hayatımız sürüyor" yanıtını verdi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mirkelam Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Mikail arman:

Müzik yapmıyormuşta, evliliği düşünmüyormuş ta ! Böylesi daha iyiymişte ! Falan,filan samimiyetsizlik, yalan, dolan ... Yahu bize ne sizin evlilik dışı beraberliğinizden ve müziğinizden. Sanki çokta önemliydi !! Bu ülkede zaten ihtiyaç fazlası şarkıcı,turkucü var.

17
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title