Haberler

Metin Akpınar'ın ikiz kızı Sevgi Nebioğlu Katkıcı sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Metin Akpınar'ın ikiz kızı Sevgi Nebioğlu Katkıcı, babalık davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. DNA testi sonucunda kızı olduğunu öğrendiğini belirten Katkıcı, Akpınar'ın tutumunda herhangi bir değişiklik olmadığını söyledi. Baba-kız ilişkilerinin hiç olmadığını dile getiren genç kadın, Akpınar'ın torunlarıyla da hiç ilgilenmediğini ifade etti.

Açtığı babalık davasıyla Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu'nun ardından, genç kadının ikiz kardeşi Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu.

Ankaramasasi.com'a konuşan Katkıcı, ünlü oyuncunun kızı olduğunu 21 yaşındayken öğrendiğini söyledi.

DNA testi yaptırdıklarını anlatan Katkıcı, "Metin Akpınar benden hep şüphe duymuştu kızı olmayabilirim diye. Çünkü kendisine ikizim kadar benzemiyordum.

2020 yılında DNA testi yaptırdık, kızı olduğuma inandı. Ama tutumunda herhangi bir değişiklik olmadı" dedi.

14 yıl boyunca sanatçıyla sadece üç kez görüşebildiğini dile getiren genç kadın, "Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim.

Hep ben özel zamanlarda aradım. Çıkan haberlerden sonra da aramasını, özür dilemesini bekledim. Yaptığı basın açıklamasında bizi büyüten Özdener Bey ve Emine Hanım'dan özür dilemesini, 'Benim çocuklarıma yıllarca baktınız' diyerek teşekkür etmesini bekledim ama maalesef bunların hiçbirini göremedim" diye konuştu.

OĞLUM 'DEDE' DİYE HİTAP ETTİ

Evli ve iki çocuk annesi olan Sevgi Nebioğlu Katkıcı, Metin Akpınar'ı geçen yıl torunlarıyla bir araya getirdiğini de paylaştığı fotoğraflarla açıkladı:

Metin Akpınarın kızı Sevgi ilk kez konuştu... Torunlarını kucağına bile almış

"2022 yılının haziran ayında torunlarını ilk defa gördü. Daha önce hiç görmemişti ama ben aralıklarla fotoğraflarını atıyordum. Büyük oğlum o zaman 4, küçük oğlum 2 yaşındaydı.

Büyük oğluma üstü kapalı 'Benim bir tane daha babam var, o da Metin Bey' diye anlatmıştım. Kendisi zaten 'Metin Dede' diye hitap etmişti. Bu tabloyu gördüğümde aslında biraz şaşırdım.

Dedim ki; 'Zaten çok iyi bir oyuncu, burada rol mu yapıyor acaba?'. Dede dediğiniz insanın torunlarını sürekli araması gerekir. Benim Özdener babam öyle bir dede ki, torunlarıyla beraber yerde yuvarlanır, her gün arar.

Metin Bey hiç arayıp sormadı. Ben benzemiyorum ama iki oğlum da ona çok benziyor. Soyadım hep Nebioğlu olarak kalacak. Akpınar olarak anılmak istemiyorum. Babalık yapsaydı, kıymet verseydi, sevgisini gösterseydi belki ama Özdener babamın yerini asla tutamaz."

Biyolojik anneme daha çok kızıyorum

Sevgi Nebioğlu Katkıcı, "Metin Bey inkar etse de bir süre biyolojik annemizle görüştü. Ben anneme daha çok kızıyorum.

2 aylık çocuk sokağa atılır mı?

Kardeşimi de tebrik ediyorum. Hep daha çok çaba sarf etti bu süreçte. Metin Akpınar bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı" dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Metin Akpınar Baba Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title