Haberler

Vefat Eden Memduh Ün'ün Ayakkabıları Kapıya Konuldu

Güncelleme:

Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Memduh Ün, bu sabah vefat etti. Fatma Girik hayat arkadaşının vefatıyla büyük üzüntü yaşarken Ün'ün ayakkabılara kapı önüne konuldu.

Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Memduh Ün'ün vefatının ardından hayat arkadaşı Fatma Girik büyük üzüntü yaşıyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba Mahallesi'nde yaklaşık 20 yıldır oturdukları evde bulunan Fatma Girik'in oldukça üzgün olduğu öğrenilirken, Memduh Ün'ün cenazesinin Pazar günü karayolu ile Bodrum'dan İstanbul'a gönderileceği, Pazartesi günü ise İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi'nde saat 11.00'de düzenlenecek törenin ardından tekrar Bodrum'a geri getirileceği ve Salı günü Bodrum'un Torba Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

AYAKKABILARI KAPIYA KONULDU

Memduh Ün'ün Torba Mahallesi'nde bulunan evinin kapısına ise yaklaşık 15 yıldır Memduh Ün ve Fatma Girik'in yanlarında çalıştığını söyleyen Dursine Yılmaz tarafından bir çift ayakkabı bırakıldı. Yılmaz gazetecileri ayakkabıları neden bıraktığını ise "Bir evde cenaze çıktığı zaman ölünün ayakkabısı kapıya konur diye biliyorum o yüzden koyduk. Bu ayakkabıyı ihtiyacı olan herhangi birisi giyebilir" diyerek açıkladı.

FATMA GİRİK BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞIYOR

Fatma Girik'in yakını olduğunu belirten Filiz Kalkavan ise "Yaklaşık bir senedir Acıbadem'deydi biliyorsunuz yoğun bakımdaydı. Bugün saat on buçuk gibi kendisi kaybettik. Pazartesi günü saat 11.00'de Mimar Sinan Üniversitesi'nin önünde bir tören düzenlenecek. Ondan sonra tekrar buraya getirilip Torba Mezarlığı'nda defnedilecek" diyerek Fatma Girik'in çok üzgün olduğunu ve bu yüzden gazetecilerin yanına çıkmadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Fatma Girik Memduh Ün Bodrum Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (15)

adam gitmisMobil-ANDROID:

erkenden defnedilsin ne gerek var götür getir allah rahmet eylesin

47
2
yanıtYanıtla
gerçekçiMobil-ANDROID:

Allah rahmet etsin.Fatma girik başı sağolsun

21
3
yanıtYanıtla
megatom:

basın sagolsun fatma ablam.

23
1
yanıtYanıtla
akkurtMobil-ANDROID:

saçma bir adet batıl bir adet.

12
11
yanıtYanıtla
Oflu:

Allah rahmet eylesin fatma girik ablamıza baş sağlığı dilerim mekanı cennet olsun

19
1
yanıtYanıtla
HAFIZ 54:

CIPLAK AYAKLADA YOLA CIKMIS YANMASIN AYAKLARININ ALTI

0
15
yanıtYanıtla
sibir tatar:

kısgın bı ates onu beklıyor bakalım

4
10
yanıtYanıtla
SiSLi GECE:

BATIL ADET DENILEN BIZIM YILLARDIR BIZI BIZ YAPAN GELENEK VE ANANELERIMIZDIR.SAHIP CIKMAMIZ GEREKEN GÖRENEKLERIMIZ BIRLIGIMIZIN TEMEL TASIDIR.

9
4
yanıtYanıtla
Xxx:

Gelenekler uydurma şeylerdir canim çoğu saçmalık

yanıt3
yanıt0
adem:

BİR GÜN HERKES ÖLÜR İNSANLAR DÜNYAYA İİYİ YAŞAMAK İÇİN DEGİL İYİ ÖLMEK İÇİN GELİR. . . .

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title