Haberler

Maral: En Güzel Hikayem Ekrana Veda Ediyor

Güncelleme:

TV8'de yayınlanan "Maral: En Güzel Hikayem" dizisinden kötü haber geldi. Dizi düşük ratingler nedeniyle final yapacak.

Yönetmenliğini Bahadır İnce'nin yaptığı 'Maral: En Güzel Hikayem', 29 Ekim Perşembe günü yayınlanacak 17. bölümüyle ekrana veda edecek.

DÜŞÜK RATİNG FİNAL YAPTIRIYOR

TV8'in başrollerinde Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci ve Murat Aygen'in yer aldığı dizisi 'Maral: En Güzel Hikayem' final yapıyor.

Düşük ratingler nedeniyle final yapacağı belirtilen 'Maral: En Güzel Hikayem' 22 Ekim Perşembe günü saat 20.00'de 16. bölümüyle ekrana gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bahadır İnce 29 Ekim Medya Magazin Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500

Yorumlar (12)

OBJEKTİF:

Bu abuk sabuk diziler evlere girmemeli çocuklara kötü örnek oluyor. filmde konu aşk ve öpüşme ne saçmalık biraz düzgün filmler yapında seyredeniniz olsun

15
0
yanıtYanıtla
....:

TV 8 TAMAMEN KAPATSIN KANALI BENCE

11
0
yanıtYanıtla
HKESK:

Bir lost, bir dexter, bir preson break, bir , bir, bir güzel dizi yaptınız da biz mi izlemedik? Hepsi birbirinin aynı. Kimin eli kimin şeyinde belli değil. Umarım hepsi kalkar yayından.

9
1
yanıtYanıtla
ali:

daha beter olsunlar semih reisin hakkını yiyenler

3
6
yanıtYanıtla
ooo:

lan asş meşk başka dizi yok piyasada

4
0
yanıtYanıtla
sevda:

Hazali yeni projelerde görmek dileğiyle.cook seviyorum kendisini

2
1
yanıtYanıtla
sevda:

Ayy çok komiksin gerçekten.gerizekali.

yanıt0
yanıt0
XxxMobil-IOS:

Acun cok iddaliydi, tühhh

0
0
yanıtYanıtla
leyla:

ben cok sevmistim bu diziyi. . harika, super dizi buya. . neden final yapiyorki? tek sevdigim bu dizi yani. . baska hic bidiyi izlemedim. . . cok kotu diziler devam ediyor. . guzel diziler kaldiriliyor. . . ina dina ask, , kiralik ask cok ama cok kotu, , cok sacma. . cok sikildim bu iki defnelerden. . . . lutfen maral devam etsin. . . kaldirilmasin. . .

0
0
yanıtYanıtla
merve:

cok uzuldum bu haberi gorunce. . . bundan sonra hic bi diziye bakmicam. . neden final yapiyor? bu insanlari hic anlamadin. . kotu diziler devam edkiyor. . maral cok guzel, harika diziydi. . . ne demek bu simde? lutfennnn. devam etsin. . . yapmayin boyle. . . bir az saygi yapin insanlara. . kotu diziler neden final yapmiyor. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title