Haberler

Mahkeme, Bülent Çavuşoğlu'nun Boşanmasını Ajda Pekkan'la İlişkisine Bağladı

Güncelleme:

Bülent Çavuşoğlu, kendisinden 22 yaş büyük Ajda Pekkan ile aşk yaşıyordu. Tuğçe Eyilik, eşi Bülent Çavuşoğlu'nun Ajda Pekkan ile aşk yaşadığını öğrenince, 2014 yılında boşanmıştı. Mahkeme boşanmayı zinaya bağladı.

Tuğçe Eyilik 15 Eylül 2006'da Bülent Çavuşoğlu ile evlenmiş, Kasım 2008'de oğulları Efe Paşa'yı dünyaya getirmişti. Tuğçe Eyilik, 2011'de eşinin kendisini Ajda Pekkan ile aldattığını iddia etmiş ve dava açmıştı.

BOŞANMA ZİNAYA BAĞLANDI

Olaylı bir sürecin sonunda Aralık 2014'te şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmışlardı. Ama ihanete uğradığını söyleyen Tuğçe Eyilik olayı yargıya taşıdı. Mahkeme Bülent Çavuşoğlu'nun sadakatsizlik yaptığına karar verdi ve boşanmayı zinaya bağladı.

Mahkeme kabul etti! Ajda Pekkan'a Zina Şoku

Mahkeme kabul etti! Ajda Pekkan'a Zina Şoku

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bülent Çavuşoğlu Ajda Pekkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (11)

MERVE:

NİNEM YAŞINDAKİ KADININ AŞKI BENİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR. ASIL O ADAMA HAYRET EDİYORUM. İNANILIR GİBİ DEĞİL

91
1
yanıtYanıtla
ADAM HAKLI:

Ajda yaşına rağmen erkekleri kendine hayran bırakıyor herkes estetikle o kadar güzel durmaz kıskanmayın :)

9
16
yanıtYanıtla
Büşra:

Bu haberden bi sey anlamadim :) tek anladiğim ajda pekkan çok güzel bi kadin :)

8
8
yanıtYanıtla
inanılmaz:

Yani belli adamın para peşinde olduğu, onun yaşındaki kadınların da istediği gibi genç kuvvetli adam. .

9
2
yanıtYanıtla
Sema Coşkun:

Yok ya estetik olmasa taş mı olur kum mu

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TUĞÇE EYİLİK HANIMEFENDİYLE TANIŞTIM BİR YEMEK TOPLANTISINDA, ÇOKTA GÜZEL GENÇ BİR BAYAN. ESKİ EŞİ ÇOK YANLIŞ YAPMIŞ DOĞRU BİR ADRES DEĞİL AJDA PEKKAN.

3
1
yanıtYanıtla
Buse:

Bu ajda pekkan ne zaman kilo alacak hep zayıf

4
0
yanıtYanıtla
adınızı.yazın:

günaydın. busecim

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

nenesi yaşındayumış. sen o yaşındada bu yaşındada ajda vkadar güzel kalacakmısın

1
2
yanıtYanıtla
ASLI:

KİM NE DERSE DESİN AJDA HANIMIN ÇOK BÜYÜK HAYRANIYIM HATUN NEREDEYSE 100 YAŞINI GEÇTİ AMA HALA TAŞŞŞŞŞŞ. . . …

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title