Haberler

Fulya ile Umudun Olsun programında ilginç olay! Karısının "Kardeşim" diyerek eve alıp yattığı adamlar sevgilileri çıktı

Güncelleme:

Fulya ile Umudum Olsun programına çıkan Mustafa Önal, eşinin 3 ay boyunca kardeşlerim diyerek eve aldığı adamlarla birlikte olduğunu söyledi. 1,5 yıldır haber alamadığı eşini bulmak için yayına çıkan Önal, Öztürk'ten yardım istedi.

FOX TV'de yayınlanan Fulya İle Umudun Olsun programının dün yayınlanan bölümünde ilginç bir konu işlenmeye başlandı. Canlı yayına çıkan Mustafa Önal, 18 Haziran 2020'de evi terk eden eşi Yasemin Hanım'a seslendi.

"BANA KARDEŞİM DEDİĞİ ADAMLA YATTI"

Eşinin tam 3,5 ay boyunca "Üvey kardeşim ve amcam" dediği kişileri eve aldığını anlatan Öcal, "'Kardeşimi çok özledim onunla yatmak istiyorum' deyip onun yanında yattı. Kardeşi, polise verdiği ifadesinde Yasemin'in Trabzon'da imam nikahlı olarak biriyle yaşadığını söylemiş. 7 sene ekmeğimi yedi, ona da ihanet etti. Bir an evvel yüzleşmek ve temize çıkmayı istiyorum" dedi.

Fulya ile Umudun Olsun programında ilginç olay! Karısının 'Kardeşim' diyerek eve alıp uyuduğu adamlar sevgilisi çıktı

Yasemin Hanım'ın fotoğrafını daha önce de ekrana verdiklerini ancak herhangi bir ihbar gelmediğini söyleyen Fulya Öztürk, "Başına bir şey gelmesinden korkuyorum" dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Fulya ile Umudun Olsun Fox Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Zeynep Nursen:

Reyting icin abidik kubidik tipleri çıkartıyor ve ufak bir paraya konusturuyorlar

65
4
yanıtYanıtla
kadir bedir :

Aga karının kardeşlerinin kim olduğunu bilip bilmeden eve mi alınır.

45
1
yanıtYanıtla
Emre Güler:

Şimdi bu adama gelde ekonomiyi anlat ...

37
6
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Lafa gelince bazıları asaletten ve asil olmaktan bahsediyor. Yahu bundan daha rezil ve ahkaksız bir şey olabilurmi ! Ben sizin ahkak ve namus anlayışınıza tüküreyim.

30
5
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Iste olay bu yaaaa... Dolarin yükselm.... pardon Liranin yerlerde sürünmesinin tek sorumlusu bu olay zaten, Allah belanizi versin e mi, mahvettiniz bu ahlaksizca ameliniz yüzünden piyasayi, ekonomiyi, reziller...

18
14
yanıtYanıtla
Gürkan SARIALİOĞLU:

konuların böyle olduğu programda kimin neye umudu olacak çok merak ediyorum

28
1
yanıtYanıtla
Aysegul Caliskan:

Ayet: Hayasizligin yayilmasini arzulayanlara dunyadada ahiretdede elem dolu azab vardir siz bilmezsiniz Allah bilir. Haya edep ahlak cogalmasini isteselerdi bu tarz programlar sunmazlardi. Hayanin edebin ahlakin aile kavramının nasıl olmasi gerektiğine dair antalan bir program var mı yok anca beynimiz bulandıran programlar yapılıyor. islami yok etmek için önce ahlaki bozmak gerek onlarda bunu gayet iyi basariliyorlar ne islam yaşanıyor ne ahlak edep var.

14
0
yanıtYanıtla
erkan akgün:

o kadar embesil bir toplum oluştu ki evine erkek alan kadın masum bunu haber yapan suçlu oldu

5
1
yanıtYanıtla
Turgut Yıldız:

Böyle saçma sapan şeyler TV ye çıkıyor. Birde merak ediyormuş bi git işine zorla küfür ettirme kendine.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title