Haberler

Lindsay Lohan, Reina Saldırısı Sonrası Türkiye İçin Dua İstedi

Güncelleme:

Yakın zamanda ülkemizi ziyaret eden ve sempatik tavırları ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, Reina saldırısı sonrası Türkiye için dua istedi.

Ünlü Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

TÜRKİYE SEVGİSİNİ YİNE ORTAYA KOYDU

2016'nın Ekim ayında Türkiye'ye gelerek Gaziantep Nizip'te, Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteynerleri ziyaret eden ve burada sergilediği sıcak tavırlarla herkesin sevgisini kazanan Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, Türkiye sevgisini bir kez daha ortaya koydu.

DÜNYAYI TERÖRÜ LANETLEMEYE ÇAĞIRDI

Yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy'deki Reina'da gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 39 kişi için dua isteyen Lohan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile tüm dünyayı terörü lanetlemeye çağırdı.


"TÜRKİYE İÇİN DUA EDEBİLİR MİYİZ?"

Herkesten Türkiye için dua isteyen Lindsay Lohan, şöyle seslendi: "Bizler, hemen şimdi Türkiye için dua edebilir miyiz? Ve bu sabah yine hepimiz, müttefik ülkelerde sıkıntı çeken mülteciler için ayağa kalkabilir miyiz?"


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lindsay Lohan Hollywood İstanbul Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title