Haberler

Lindsay Lohan İstanbul'da Ağlama Krizine Girdi

Güncelleme:

ABD'li yıldız Lindsay Lohan, İstanbul'a geldi. Havalimanında küçük bir sorun yaşayan oyuncu, gözyaşlarına hakim olamadı.

1.5 yıl önce sokakta yürürken kucağında Kur'an-ı Kerim'le objektiflere takılan ABD'li oyuncu, model ve şarkıcı Lindsay Lohan, önceki akşam İstanbul'a geldi.

BİR AYAĞI İSTANBUL'DA OLACAK

Bir dönem alkol bağımlılığı ve sansasyonel yaşantısıyla magazin gündeminden düşmeyen oyuncunun artık bir ayağı İstanbul'da olacak. Ümit Akbulut'un sahibi olduğu B4L şirketinin 2 milyon dolar (5 milyon 954 bin TL) vererek bünyesine kattığı Lohan, Atatürk Havalimanı'nda objektiflere takıldı.

SORUN YAŞADI

Alandan çıkmadan önce yanındaki arkadaşıyla yaşadığı küçük bir sorundan dolayı sinirden ağlayan Lohan'ın keyfi, otele doğru yola çıkmasıyla yerine geldi. Fotoğrafları çekilince yüzünü kapatan yıldız, kendisini bekleyen VIP araca binerek konaklayacağı The Grand Tarabya Hotel'e geçti.

İSTANBUL PAYLAŞIMLARI

30 yaşındaki Lohan sosyal medyadan İstanbul paylaşımlarına başladı. Dün erken saatlerde kalkan ve yatağın içinde çektiği selfie'yi Instagram'dan paylaşan Lohan "Yalnız olmak kendini bulmanın en iyi yoludur." yazdı.

OTELE TEŞEKKÜR

Son günlerde Rus nişanlısı Egor Tarabasov ile yaşadığı kriz ve Yunan işadamı Dennis Papageorgiou ile olan yakınlaşmasıyla gündemde olan Lindsay Lohan, Instagram'dan kaldığı otele teşekkür ettiği başka bir paylaşımda daha bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lindsay Lohan Instagram Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title