Haberler

Levent Kırca'nın Oğlu, Babasının Borcunun Ödemek İsteyen Kişiyi Reddetti

Güncelleme:

Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca, babasının borcunun ödemek isteyen ve mirasına talip olan İzmir'de yaşayan mimar Remzi Akdemir'i "Biz babamıza sahip çıkıyoruz" diyerek reddetti.

12 Ekim 2015 tarihinde tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden usta oyuncu Levent Kırca'nın çocuklarından Umut ve Ayşe Kırca babalarının mirasını reddetti.

400 BİN LİRA BORCU OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Dört çocuğu olan Kırca'nın dün çevresine ve bankalara 350-400 bin lira arasında borcu olduğu ortaya çıkmış ve çocuklarının bu yüzden reddi mirasa başvurdukları konuşulmuştu. Bugün ise İzmirli bir vatandaşın Levent Kırca'nın mirasını sahiplenmek istediği haberleri gündeme geldi.

İZMİRLİ MİMAR DOĞRULADI

İzmir'de yaşayan mimar Remzi Akdemir, çıkan haberleri doğruladı. Reklam yapma peşinde olmadığını söyleyen Akdemir (52), bunun hepimizin görevi olduğunu belirtti.

OĞULCAN KIRCA İLETİŞİME GEÇTİ

Remzi Akdemir'in borçları sahiplenmek istediği haberleri çıktıktan sonra, Kırca ailesinden Akdemir'e ulaşan ilk isim Oğulcan Kırca oldu. Teşekkürlerini sunan Oğulcan Kırca; "Biz babamıza sahip çıkıyoruz" diyerek, Akdemir'i dolandırılma ihtimaline karşı uyardı.

Babasının borcu olmadığını belirten Oğulcan Kırca, Akdemir'i İstanbul'da tanışmaya davet etti. Akdemir, yarın İstanbul'a gelip, usta oyuncunun oğlu Oğulcan Kırca'yla buluşacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Marmara Üniversitesi Oğulcan Kırca Levent Kırca İzmir Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

Alp dundar:

Herkez kendi inancına baksın Müslümanı m deyip caminin önünden geçmeyenler fetva veriyor zamanında her kes bu adamın mizahına güldü nankörler işinize bakın gidip çalışın evinize ekmek alın ülkeyi pazarlarda satıyorlar cahiller başka derdiniz mi yok

15
17
yanıtYanıtla
AKPLİ YOBAZ:

BİZ LEVENT KIRCAYI ATATÜRK Ü SEVDİĞİ İÇİN İSTEMEDİK

10
18
yanıtYanıtla
İŞTE GERÇEKLER:

Bugün ölmüş olsak borç bırakmayacak kaç kişi çıkar aramızda.

21
6
yanıtYanıtla
:

bu zat ''hepimizin görevi'' buyurmuş! neden diye sormak lazım, l. kırca lüks yaşarken bizi de ortak mı etmişti ki borcunu karşılamak hepimizin görevi olsun! o kadar parayı elalemin şahsi borcuna ödeyeceğine şehit gazi ailelerine sahip çık! asıl onlara yardım hepimizin görevi, borç batağına batmış kırcaya değil!!!

24
1
yanıtYanıtla
ahmet:

TÜM PARAYI İÇKİYE YATIRACAĞINA BİRAZDA BORÇLARINI ÖDESEYDİNYA

14
7
yanıtYanıtla
78:

BU DÜNYADAKİ BORÇ TA YA ALLAHA OLAN BORCUMUZ NE OLACAK

11
6
yanıtYanıtla
DENİZ:

O SENİ ALAKADAR ETMEZ ALLAHLA KUL ARASINADA OLAN BİR ŞEY BURDA DİN SİMSARLIĞI YAPMA

yanıt12
yanıt3
nevin:

Bu İzmirli iş adamından akrabalarından biri bir kuruş istese vermez ulan nasılda Show yapıyorlar

16
1
yanıtYanıtla
tokatlı hasanAdınızı Yazın:

yazıklar olsun şu zavallı kindar insanlara allah adına hüküm veriyorlar ulan siz kimsiniz ne ölü diyorsunuz ne diri kendi kedinize hüküm veriyorsunuz işte din böyle yozlaşıyor iyide olsa kötüde olsa bu memleketin evladıdır herşeyin iyisini allah bilir herkeze saygılar

15
1
yanıtYanıtla
canavar:

yalan dunya hadi sokculsr sahip çiksin bakalim

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title