Haberler

Kurtlar Vadisi'nin 'Aksaçlısı' Kuzey Vargın Sağlık Sorunları Yaşıyor

Güncelleme:

Usta oyuncu Kuzey Vargın, Parkinson hastalığı şikayetiyle gittiği özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yürümede zorluk çeken Vargın, fizik tedavisi almaya başladı.

Ünlü sinema sanatçısı 74 yaşındaki Kuzey Vargın, Parkinson hastalığı şikayetiyle Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yürümede zorluk çeken Vargın, fizik tedavisi almaya başladı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Marmaris'te yaşayan Kurtlar Vadisi'nin Aksaçlısı ve Türk sinemasının emektar oyuncusu Kuzey Vargın, bir süre önce yüksek tansiyon ve kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak taburcu edilmişti. Ünlü oyuncu bu seferde Parkinson şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yürüme güçlüğü çeken Vargın, Marmaris Yücelen Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hastanenin fizyoterapi bölümünde tedavisine başlanan Vargın kısa sürede tedaviye cevap vererek yürümeye başladı. Sağlığına kavuştuktan sonra taburcu edilen ünlü oyuncunun bir süre daha fizik tedavi göreceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kuzey Vargın Marmaris Muğla Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (25)

Dik Başlar:

Allah şifa versin , iyi oyuncu

17
0
yanıtYanıtla
Bülent Apturahim:

Cocuklugumuzda bizim sinema keyfimiz bu sanatcilarla gecti, bize onlari unutmadik. Allah acilen sifa versin.

17
0
yanıtYanıtla
....:

Allah''ım acil şifalar çok zor bir hastalık .

13
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

KUZEY VARGIN YENİ RAHMETLİ OLAN MÜZEYYEN SENAR''IN ESKİ DAMADIDIR(FERAYE HANIMIN ESKİ EŞİ). . ÇOK İYİ BİR KARAKTER OYUNCUSUDUR. GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH ŞİFALAR VERSİN. . .

13
0
yanıtYanıtla
cettin:

allah yardımcısı olsun

12
0
yanıtYanıtla
hakan kuru:

turk sinamasın çıkmış bir adam oyle bir şivaver ki onu sevenlerine başla allahım amin

10
0
yanıtYanıtla
turan45:

Kuzey Irak''da rambo olmuştu bu ))) Türkmenler rehin İŞİD elinde, bi operasyon yapamamıyor mu?

1
9
yanıtYanıtla
ŞANLIm@m.m:

KÜRDE AŞ IŞ YOK

yanıt3
yanıt11
ŞANLIm@m.m:

TURAN 45 KÜRT TÜR AŞ IŞ YOK

yanıt3
yanıt17
ersin:

dikili ağacı yok gebersin.

0
7
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title