Haberler

Kurtlar Vadisi, 'Kurtlar Vadisi Kaos' ismiyle Exxen'de yayınlanacak

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, yeni ismi ve kadrosuyla Exxen'de yayın hayatına başlayacak.

Televizyona tarihine damga vuran ve uzun yıllardır da adından söz ettiren Kurtlar Vadisi, yeni bir isimle dijital platformda yayınlanacak. Yeni ismi ' Kurtlar Vadisi Kaos' olarak duyurulan dizi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanacağı iddia edildi.

KURTLAR VADİSİ'NİN SENARİSTLERİ BULUŞMUŞTU

Dizinin başrol oyuncularından Necati Şaşmaz, "Polat Alemdar" rolüyle yeni dizide de boy gösterecek. Yayın tarihi henüz belli olmayan Kurtlar Vadisi Kaos'un kadrosunda Erhan Ufak, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer alacağı konuşuluyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin senaristlerinden Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz ve 4 sezon 99 bölüm konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın, geçtiğimiz sene bir mekanda buluşarak saatlerce toplantı yapmışlardı.

Kurtlar Vadisi, 'Kurtlar Vadisi Kaos' ismiyle Exxen'de yayınlanacak

Kurtlar Vadisi, 'Kurtlar Vadisi Kaos' ismiyle Exxen'de yayınlanacak

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kurtlar Vadisi Exxen Dizi Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

ARSLANOĞLU Hakan:

Kurtlar vadisini en yüksek vadiye çıkaran TV kanallarında oynadığında izleyen vatandaştı. Dizi başladığı gün herkes evine kapanır trafik bile boş olurdu. Bugün paralı kanalda yayınlanacaksa vadi zemine çakılır.

330
24
yanıtYanıtla
Fatih Demir:

Ya brom şu zaman da böyle adam akıllı dizi yok bir tane gelicek bırak ona da para verip izliyelim

yanıt9
yanıt6
Fatih Demir:

Para verip te izliyelim ben izlerim gardaş da nedense kurtlar vadisi kaos cıkmıcak gibi

yanıt6
yanıt3
ARSLANOĞLU Hakan:

Fatih Demir, Tabii ki paranla izlersin ama yeni dizide eski kadro Memati, Abdülhey yok biliyorum. Onlarsız da zevki olmaz.

yanıt6
yanıt4
Kartal Q7:

Macun mılıcalıya para lazım işini biliyor

177
16
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

Osman Sınav ve Raci Şaşmaz da gelecekse olur.

111
29
yanıtYanıtla
Yasar gül:

Bekliyoruz...

40
75
yanıtYanıtla
Dürüstçe:

Cahiti almayın…

77
32
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

harbiya hatta her hafta anket açsınlar begenmediğimiz oyuncuları çıkartalım :) şahsen ömer babanın olduğu sahneleri geçmekten sıkıldım sonradan izlerken kolay olur

yanıt23
yanıt15
erkan yüksel:

DAHA BU DIZININ ARTIKLARINI TEMIZLEMEYE CALISIYOR TOPLUM..YINE ORTALIK KABADAYI BOZUNTULARIYLA DOLUP TASICAK..RETUK UYKUDA YINE GALIBA..

74
21
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title