Haberler

Kendi markası için kameraların karşısına geçen Kim Kardashian'dan cesur pozlar

Güncelleme:

Kim Kardashian, eşi Kanye West'ten boşanacağı iddiaları sonrası sosyal medyadaki sessizliğine son verdi. Kardashian, kendi markası için cesur bir paylaşım yaptı.

ABD'de şov programıyla üne kavuşan Kim Kardashian boşanma ve aldatılma iddialarının ardından sosyal medyaya bomba gibi geri döndü.

CESUR POZLAR VERDİ

Markasının yeni ürünleri için kamera karşısına geçen Kim, birbirinden cesur pozlar verdi. Yeni ürünlerin 14 Ocak'ta çıkacağını söyleyen Kim, 26 Aralık'tan bu yana ilk kez paylaşım yapmış oldu.

ÇOK SAYIDA BEĞENİ GELDİ

40 yaşındaki yıldızın fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

İHANET İDDİALARI

2014'ten bu yana ünlü rapçi Kanye West'le evli olan Kim Kardashian'ın evleri ayırdığı iddia edilmişti. West'in Kim'e ihanet ettiği öne sürülürken, çiftten boşanmaya dair bir açıklama gelmedi.

ÇİFTİN 4 ÇOCUĞU VAR

Kim Kardashian ve Kanye West'in North, Chicago, Psalm ve Saint olmak üzere dört çocuğu bulunuyor.

İşte Kim Kardashian'ın olay pozları;

Kendi markası için kameraların karşısına geçen Kim Kardashian'dan cesur pozlar

Kendi markası için kameraların karşısına geçen Kim Kardashian'dan cesur pozlar

Kendi markası için kameraların karşısına geçen Kim Kardashian'dan cesur pozlar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Kim Kardashian Kanye West Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Sakaryalı TÜRK hatun:

Nereye kusuyoruz? :))

25
11
yanıtYanıtla
UĞUR:

SEN DAHA GÜZELSİN SANIRIM

yanıt2
yanıt3
DFLFL:

İĞRENÇ BİR KADINSIN

25
8
yanıtYanıtla
ENVER:

TÜRKİYE DÜŞMANINI REKLAM YAPMAYIN LÜTFEN

26
6
yanıtYanıtla
KAPORTACI RIFKI:

DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN''DEN FERRARİ YAPMAYA ÇALIŞANLARA. . . ABLANIZ MÜBAREK OLSUN. .

20
6
yanıtYanıtla
enjektor:

ııığğğyy. . Camış gibi pislik

14
11
yanıtYanıtla
Ersin:

2 . Fotoda emanet gorunuyor

19
3
yanıtYanıtla
mücahit:

emanet derken Ersin Bey neyi kastettiniz anlamadım ?

yanıt0
yanıt3
deniz:

Şişme oyuncak

13
6
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Hemde her tarafı suni bedenli hatun .

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title