Haberler

Beril Işık, eşi Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında çıkan haberleri yalanladı

Güncelleme:

2014 yılında geçirdiği rahatsızlık sonrası yıllarca yoğun bakımda ve bilinci kapalı şekilde tedavi gören Kenan Işık'ın gözleriyle iletişim kurduğu, tekerlekli sandalyede vücudunu kontrol edip oturduğu ileri sürüldü. Işık'ın eşi iddiaların ardından açıklama yaparak çıkan haberleri yalanladı.

Yıllardır tedavisine gözlerden uzak devam edilen Kenan Işık'ın eşi Beril Işık'ın sunucunun sağlık durumu hakkında çok kritik bir gelişmenin olduğunu ve olumlu yönde değişimlerin başladığını söylediği magazin gündemine bomba gibi düştü.

"SAĞLIK DURUMUNDA DEĞİŞİKLİK YOK"

Beril Işık, son günlerde Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan çıkan haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Kenan Işık'ın durumunda değişiklik olmadığını belirten Beril Işık, "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı" ifadesini kullandı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA HABERLER ÇIKMIŞTI

Günaydın'dan Yüksel Aytuğ, bugünkü köşesinde Kenan Işık hakkında "Işık artık iletişim kurabiliyor. Uzun süre yardım almadan sandalyede oturabiliyor" demişti.

KENAN IŞIK'A NE OLMUŞTU?

Spor sonrasında saunaya giren Kenan Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenilmiş ve bu nedenle beyin kanaması geçiren Işık, uzun yıllardır komada tedavi ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Kenan Işık Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

HAKAN ARSLAN:

Geçmiş zamanda yine böyle Kenan Işık haberiyle sevindirdiler bizi. Kenan Işık iyileşti evinin balkonun da görüldü diye haber yapılmıştı. balkonda olan Kenan Işık değil ona benzer kardeşiymiş.

13
1
yanıtYanıtla
Aylin:

Keşke iyileşse

10
0
yanıtYanıtla
adil:

Sosyal medya maymunlarından yayılan haberi gerçek kabul edip haber yaparsan onlardan farkın kalmaz.

6
0
yanıtYanıtla
Ali ipekçi:

Fayans ve mermer zeminde ıslak zemine dikkat edelim. Terlik kaygan olmamalı.

5
0
yanıtYanıtla
Minnoş mine:

Bunlara ne gerek var yalan haber yapmaları kimin işine yarayacak Günah Vede çok ayıp İnşallah bu yalan gerçek olur Saglıgına kavuşur .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title