Haberler

Karşı Takımla Tartışan Turabi, 5 Maçta Oynamama Cezası Aldı

Güncelleme:

Survivor'a üçüncü kez katılan ve karşı takımla sürekli sorunlar yaşayan Turabi, dokunulmazlık oyununda Anıl ve Hakan'la sorun yaşayınca 5 maçta oynamama cezası aldı.

Çoğu zamanda sert üslubu ve davranışları nedeniyle eleştirilen Turabi Çamkıran, yine kavgalarla gündeme geldi. Oynanan dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımıyla gerginlik yaşayan Turabi'ye Acun Ilıcalı çok sert sözlerle tepki göstermişti ve onunla ilgili konseyde bir karar vereceklerini açıklamıştı.

5 MAÇ OYUNLARA ÇIKAMAYACAK

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla, Turabi'ye 5 maç oyunlara çıkmama cezası verildi.

Survivor 2018'de Kıbrıs finaline doğru adım adım gidilirken, üst üste 11 oyun kazanan gönüllüler takımının bu başarısının ardından Ünlüler takımında sinirler gerildi. Mustafa Kemal ve arkadaşları arasında yaşanan gerilimin ardından bu kez oyun alanında Hakan - Turabi kavgası yaşandı. Turabi'nin oyun sonrasında Hakan'ın üzerine giderek oldukça sert sözler söylemesi Acun Ilıcalı'yı da kızdırdı. Acun Ilıcalı kavga sonrasında Turabi'yi sert bir dille uyararak, "Burada istediğin her şeyi yapamazsın." ifadelerini kullandı.

BENCHTE BİLE OTURAMAYACAK

Acun Ilıcalı, "Bazı tepkileri vermezseniz, bazı durumların önüne geçemezsiniz. Biz tepki göstermedikçe Turabi bir üstünü zorluyor. Aramızda toplantı yaptık. Aldığımız karara göre Turabi, bundan sonraki 5 maçta oynamayacak. Benchte oturmasını da istemiyoruz." dedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Turabi Çamkıran Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (117)

SORGUNLU:

Acunun şımarık , terbiyesiz, saygısız ve imtiyazlı yarışmacısı. Dürüstlük, sportmenlik, centilmenlik ve ahlak adına vicdanen Diskalifiye edilmeliydi. İNANDIRICI DEĞİLSİN ACUN VE SURVIVOR.

52
2
yanıtYanıtla
krıptopakn:

ilk zamanlar ortalıkta dövüşcü yoktu dovuşcuyum diyerek yarışmacıları sindiriyordu herkes çekiniyordu sonra muaythai şampiyonu hıç bir resmi maçı yok okadar iyiyse ben maça hazırım dedi turbodan ses yok tabi sonra ortaya çıktıkı tayland da turistleri eğlendirmek için show amaçlı gösterilere katılmış sadece dikkat ederseniz atakan adem gibi gerçek dövüşçüler yarışmaya katılmaya başladıktan sonra dovuş mevzusunu kapattı adam bacaklarını açamıyor diz tekme nasıl atıcak yalancı görgüsüz ayının teki

40
1
yanıtYanıtla
Tuana:

Cezamı bu ya zaten oynayamaz eli sakat ödül gibi aynı bi gönderemediniz bernayla paskalı diskalifiye ettinizz

33
3
yanıtYanıtla
ERCAN :

Zaten elini kendisi bir şımarıklık uğruna sakatladı, oyunlarda sakatlanmadı.

yanıt2
yanıt0
belgin:

ha ha cezani sevsinler Acun Adam zaten oynamiyor elinde dikis var komiksin Acun

26
2
yanıtYanıtla
emre:

turabiyi nası seviyolar analamıyorum

22
3
yanıtYanıtla
TURABİ:

turabi ANADOLU ÇOCUĞUDUR. anladın herhalde

yanıt0
yanıt5
AYATA:

adam olmayanların parlatıldığı bir ülke benim ülkem. . . .

22
2
yanıtYanıtla
Gerçek:

Kısaca özetlemişsiniz, doğru söze ne denir.

yanıt5
yanıt0
melih:

kımse bu saygısız yuzunden ızlemıyor yada izlemek istemiyor acun bugune kadar yaptıgı saygısız hareketlerı yuzunden coktan dıskalıfıye etmesı lazımdı. kendı ve kanalının prestıjını dusuruyor

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title