Haberler

Kara Sevda 42. Bölümde Neler Oldu?

Güncelleme:

Kara Sevda heyecan dolu bir bölümüyle dün akşam izleyicileri ekranlara kilitledi. Kara Sevda 42. bölümde neler oldu? Kara Sevda 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Doğulu'nun oynadığı Kara Sevda dün akşam 42. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Son bölümüyle nefes kesen Kara Sevda'nın 43. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde Kemal, Ozan'ı zehirleyenlerin peşine düşer. Ancak karşısında Nihan'ı görür ve bu Emir'in bir oyunudur. Emir, Ozan'ın ölümünden sorumlu olan kişileri açıklar. Nihan bu olay karşısında Kemal'e tepki göstererek bu meseleyi kurcalamaması için baskı yapar. Ancak Kemal vazgeçecek değildir. Nihan'da olayların peşini bırakmaz. Bazı ipuçlarını kurcalayan Nihan, kardeşi Ozan'la ilgili şok edici bir gerçekle karşılaşır.

Kemal ve Nihan, Ozan'ın ölümüne neden olan kişileri ararken Asu ve Galip'te aralarında bir anlaşma yapar. Galip, gerçekleri bildiğini itiraf eder ve Leyla ile de sürpriz bir anlaşma yapmak üzeredir. Kara Sevda heyecan dolu 42. bölümüyle reytinglerde 4. sıradaydı. Kara Sevda, yeni bölümüyle 9 Kasım akşamı Star TV ekranlarında olacak.

KARA SEVDA OYUNCU KADROSU

Kemal- Burak Özçivit
Nihan- Neslihan Atagül Doğulu
Emir- Kaan Urgancıoğlu
Leyla- Zerrin Tekindor
Asu- Melisa Aslı Pamuk
Ayhan- Kerem Alışık
Galip- Burak Sergen
Hüseyin- Orhan Güner
Vildan- Neşe Baykent
Ozan- Barış Alpaykut
Fehime- Zeyno Eracar
Zeynep- Hazal Filiz Köse
Tarık- Rüzgar Aksoy
Banu- Çağla Demir
Yasemin- Nihan Aşıcı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Neslihan Atagül Burak Özçivit Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title