Haberler

    Kapıda bekleyip etrafını sardılar

    Güncelleme:

    FOTOĞRAFÇILAR KAPIDA BEKLEDİ

    25 yaşındaki model, önceki gün de Beverly Hills'te gittiği bir benzin istasyonunda görüntülendi. Aracına benzin aldıktan sonra dükkana giren Jenner, çıkana kadar kapıda bir fotoğrafçı ordusu da onu bekledi.

    HAYRANI UZAKTAN FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ

    Fotoğrafçıların arasında bulunan bir hayranı da heyecanla Jenner'ın dışarı çıkmasını bekledi. Kendall Jenner, dükkandan çıktıktan sonra uzaktan işaretle onunla fotoğraf çektirmek istediğini belirtti. Jenner'ın onaylaması üzerine yanına giden adam, cep telefonuyla selfie çekti. Kendall Jenner poz verirken zafer işareti yaptı. Kendall Jenner'a teşekkür ettikten sonra araçtan uzaklaşan hayranının mutluluğu gözlerden kaçmadı.

    AYNI GÜN CİLT BAKIMI YAPTIRDI

    Kendall Jenner, aynı gün bir cilt bakım kliniğinden çıkarken de objektiflere takıldı. Her ne kadar koronavirüs pandemisi nedeniyle iş anlaşmaları aksıyor olsa da ünlü model, cilt bakımını da ihmal etmedi.

    YEĞENİNİN YENİ YAŞINI KUTLADI

    Kendal Jenner, geçtiğimiz hafta sonunu da ailesiyle birlikte yeğeni Stormi'nin doğum gününde geçirdi. Kardeşi Kylie Jenner ile Travis Scott'ın tek çocuğu olan Stormi Webster'ın üçüncü yaşı, tüm ailenin katıldığı birkaç günlük bir kutlama şeklinde gerçekleşti.

    DAHA BASİT BİR KUTLAMA YAPILDI

    Aslında bu doğum günü için daha büyük ve kalabalık bir kutlama planmanmıştı. Fakat pandemi nedeniyle bu iptal edildi. Kardashian Jenner ailesi, küçük kız için Jenner'ın Holmby Hills'teki milyon dolarlık evinde toplandı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kendall Jenner Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title