Haberler

Kalp krizi geçiren Rasim Öztekin için kan aranıyor

Güncelleme:

Bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçiren Rasim Öztekin için kan aranmaya başlandı. Usta oyuncunun kızı Pelin Öztekin, "Babam Rasim Öztekin için 0 RH(-) kana ihtiyaç vardır. Kan bağışçıları benimle iletişime geçerse sevinirim" dedi.

Bugün öğle saatlerinde arkadaşıyla mesajlaştıktan sonra evinde kalp krizi geçiren tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin için kan aranmaya başlandı.

"BABAM İÇİN KANA İHTİYAÇ VAR"

Usta oyuncunun kendisi gibi oyunculuk yapan kızı Pelin Öztekin, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, "Babam Rasim Öztekin için 0 RH(-) kana ihtiyaç vardır. Acil bir durumda Kadıköy Siyami Ersek Hastanesi'ne gelebilecek kan bağışçıları benimle iletişime geçerse sevinirim" dedi.

BAĞIŞÇILARIN DİKKATİNE

Pelin Öztekin Instagram'daki ikinci hikayesinde ise kan bağışçılarının 72 saat içinde alkol almamış ve erkek olması gerektiğini belirten bir paylaşım yaptı.

Kalp krizi geçiren Rasim Öztekin için kan aranıyor

Kalp krizi geçiren Rasim Öztekin için kan aranıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pelin Öztekin Rasim Öztekin Haberler

500

Yorumlar (5)

AA:

ALLAH SIFAVERSIN COK DEGERLI BIR USTA OYUNCUSUN.

23
0
yanıtYanıtla
eren:

o şu an vefat etti. . .

yanıt0
yanıt0
D:

KIZILAY VE HASTANELER OLUK OLUK KAN DOLU VE HALA KAN İSTENİYOR ANLAMAK ZOR. BU TARZ HABERLER 80LERDE RADYODAN DUYUYORDUK ŞİMDİ SENE 2021 BE

5
10
yanıtYanıtla
öyle düsünmeyin:

öyle demeyin. . gerçektende kan depoları iyice azalmış . hele pandemi sürecinde daha fazla ihtiyaç varmış hem kan veren sayısı azalmış hem ihtiyaç artmışayrıca kriter çogaldıcovid sorunu grip olmamışkan grubuherhangi bir ilaç kullanmamış derken birde insanlar kan vermeye bile gitmiyor son 1 yıldır

yanıt3
yanıt0
Topluma Hizmet:

Icinde Yasadigin Topluma Faydan Olsun , KAN BAGISLA , Yarin Sanada Gerekli Olabilir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title