Haberler

Kahtalı Mıçe: 'Sana Yazık, Herkesin Arabası Var' Diyorlar. E, Yoh!

Güncelleme:

Kahtalı Mıçe, minibüse bindiği zaman, 'Sana yazık, herkesin arabası var' şeklinde tepkiler aldığını, kendisinin, 'E, yoh!' şeklinde cevap verdiğini söyledi.

Esas adı Mustafa Aslan olan Kahtalı Mıçe, Türkiye gazetesine verdiği röportajda kendisini minibüste gören kişilerin 'Sana yazık, herkesin arabası var' diye tepki gösterdiğini, kendisinin 'E yoh!' şeklinde karşılık verdiğini söyledi.

İşte röportajın ilgi çeken bölümleri;

Japon yeniyle ev aldınız. Size sahip çıkan, zor gününüzde yanınızda olanlar İstanbul'dan değilmiş yine. Neler oldu?

Çok insandan dostluk; hemşerilerimizden kardeşlik gördük. Herkes için söyleyemem ama bazı insanlara çok kırıldım. Japon yeni diye bir para... Ben daha hâlâ görmemişim. O zaman cazip geldi, bir şirket söyledi. Taksitle ev aldık. Aradan 3-4 ay geçti. 15 sene yerinden kıpırdamayan Japon yeni fırladı gitti. 4 sene sonunda en son 1400 TL'den 3600 TL'ye kadar çıktı taksitlerim. Eski işlerimiz de yoktu.

Neden yok eski işleriniz?

Sanat aleminde çok büyük düşüş var. 2 sene evvel kaset yapayım dedim. Hiçbir firma kolay kolay yanaşmıyor artık. İnternet çıktı. Artık hem sanatçının emeğini hem devletin işini çalıyorlar.

Mutlu musunuz?

Benden daha mutlu bir adam yok. İstediğim yere çeker giderim. Bazen sinemaya gidiyorum. Diyorlar ki, "Ya bu Kahtalı Mıçe değil mi, ne işi var burada?..." Giderim Allah Allah, hakkım değil mi? Bazen belediye otobüsüne biniyorum, tuhaflarına gidiyor. Minibüse biniyorum, "Sana yazık, herkesin arabası var" diyorlar. E, yoh!

(Kaynak: Türkiye Gazetesi)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Aslan Kahtalı Mıçe İstanbul Önemsiz Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

ZaZa:

Adıyamanlılara can kurban. Allah''a şükür bu topraklardan PKK lı hain çıkmıyor.

95
70
yanıtYanıtla
micomobilWeb@haberler.com:

Ben adiyamanliyim pkk liyim

50
68
yanıtYanıtla
adyamanliMobil-ANDROID:

bitanesin adamin dibisin sen kahtali

49
4
yanıtYanıtla
perişan:

mıçı mısın fıçı mısın duygu sömürüsü yapma.

8
44
yanıtYanıtla
W:

SENİ ÇOK SEVERİM MİÇE

39
1
yanıtYanıtla
mhp:

harika bir cevap vermiş.

37
3
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

gergerliler aralarında bir araba alıp hediye etsinler adam zamanında onların düğünlerine az gitmedi işadamı gergerliler herevde enaz dört arabaları var

33
1
yanıtYanıtla
gayserili:

Helal melal demeden önce bir düsünün arkadaslar. Dürüst olalim simdi. Olacak sey mi bu?? Dünyanin parasini kazaniyor bu ünlüler. Para yoksa, icki kumarda yemistir de ondan yoktur. Varsa artislik yapiyor. Ben de bunu adam sanmistim.

4
26
yanıtYanıtla
ezel:

helal be :)ne güzel söylemiş

28
1
yanıtYanıtla
mehmet denizMobil-ANDROID:

adam gibi adamsın dayı boş ver dünya malı onların olsun ellerinde öpüyorum.

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title