Haberler

Justin Bieber, Obama'ya Meydan Okudu

Güncelleme:

ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan akıma Kanadalı yıldız da destek verdi. Kurallara göre şimdi Obama'nın bir kova soğuk suyu başından aşağı dökmesi gerekiyor.

ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan akıma Kanadalı yıldız Justin Bieber da destek verdi. Bieber, Barack Obama, Ellen DeGeneres ve Chris D'Elia'ya meydan okudu.

BARACK OBAMA'NIN BAŞINDAN AŞAĞI SU DÖKECEK

ALS hastalığı için bağış toplamak adına ünlü isimlerin başından aşağı bir kova su dökerek diğer ünlülere meydan okuduğu eyleme Justin Bieber da katıldı. Üstelik Bieber, ABD Başkanı Barack Obama'ya meydan okudu. Kurallara göre şimdi Obama'nın bir kova soğuk suyu başından aşağı dökmesi gerekiyor.

ALS İÇİN SOSYAL MEDYA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Amerikalılar, motor nöron hastalığı olarak bilinen ALS için bir sosyal medya kampanyası başlattı. Bir kova buz akımına göre (ice bucket challenge), meydan okuma davetini alan kişinin 24 saat içinde başından aşağı buzlu su dökmesi gerekiyor. Dökerse 3 kişiye daha meydan okuma teklifi gönderiyor. Eğer dökmezse ALS için bağış yapması gerekiyor, tabi bir kova buzu başından aşağı dökenler de ALS için bağış yapabiliyor. Ve bu akım sayesinde ALS için epey bütçe toplanmış durumda.

ZUCKERBERG'DEN BILL GATES'E HODRİ MEYDAN!

Kampanyaya pek çok ünlü isim katıldı. Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'ten ünlü oyuncular Hillary Swank ve Mickey Rourke'a kadar pek çok kişi bu akımın öncüsü oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Justin Bieber Barack Obama Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (4)

Han TÜRKOĞLU:

Bende buradan barzaniye meydan okuyorum. Kafasından aşağıya kurşun döktürecem

36
28
yanıtYanıtla
cetin cetiner:

esrarı fazla çekmiş sanırım.

31
2
yanıtYanıtla
baksennnn:

video da dövme sol kolunda ama foto da sağ hayırdır ?

7
6
yanıtYanıtla
ilknur terzi:

kaşlara bak küçük emrahh .))

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title