Haberler

    İyi ki varsın karım

    Güncelleme:

    Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

    Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

    İyi ki varsın karım

    Bir dönem evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberleriyle gündeme gelen Yasemin-İzzet Özilhan çifti sıkıntılı günleri geride bıraktı. İzzet Özilhan, 10 yıllık eşinin 36'ncı yaşını önceki gün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak kutladı. Ünlü işadamı, o kareyi "İyi ki doğdun, iyi ki varsın karım" notuyla Instagram'da yayınladı. Özilhan'ın ayrıca doğum günü hediyesi olarak eşine Bodrum'dan lüks bir villa almaya hazırlandığı konuşuluyor.

    Talya gezmeye çıktı

    Eşi Buğra Toplusoy'la birlikte Miami'de yaşayan Ceyda Ateş, 2 ay önce kızı Talya'yı dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Çift, önceki gün kızlarını da alıp yürüyüşe çıktı. Ateş, yürüyüş sırasında arkadaşları Volkan Yazıcı tarafından çekilen bu fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

    Bensu benim şansım oldu

    That's It adını verdiği markasıyla moda sektöründe dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç tasarımcı Aslıhan Akan, kariyerinde Bensu Soral'ın büyük etkisi olduğunu söyledi. Akan, "Moda serüvenimde Bensu Soral'ın ilk tasarımımı beğenip giymesiyle şansım açıldı. Tasarladığım kıyafetin iki rengi vardı, ikisini birden giydi. ve hayatımda bambaşka bir dünyanın kapıları açıldı. Daha sonra Dila Tarkan, Nur Fettahoğlu da tasarımlarımı giyince markam hareketli günlerini yaşamaya başladı" dedi.

    Doğanın tadını çıkardık

    Ünlü şarkıcı Özgün, oğlu Ediz ve eşi Nida Uğurlu ile yürüyüşe çıktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Özgün, "Özel gereksinimleri olan bireylere verilen sokağa çıkma izni kapsamında Ediz Bey ile yürüyüşe çıktı. Maskesiz insanlardan kaçmak zorunda kalmadan doğanın tadını çıkardık" dedi.

    Formunu koruyor

    Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, evindeki bir odayı spor için ayırdı. Yıldırım, spor odasında halter çalıştığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncunun yoruma kapattığı fotoğrafları, binlerce beğeni aldı.

    Tatil pozu

    Model Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral'la Bali tatiline devam ediyor. Şahin, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında dinlendiği anların fotoğrafını yükledi.

    Yazı özledim

    Şarkıcı Gökçe, yazdan kalma bir fotoğrafını Instagram'ın hikaye bölümünde hayranlarıyla paylaştı. Pandemi dönemini Marmaris'teki evinde geçiren Gökçe, pozuna "Ben yazı özledim" notunu yazdı.

    Tatil başlıyor

    Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan'la evliliğinden olan oğlu Rodin'le evinin bahçesinde keyifli anlar geçirdi. Oğlu Rodin, eşofmanlı pozlarına şu notu yazdı: "Tatil başlıyor."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Buğra Toplusoy Instagram Bodrum Magazin Haberler Son Dakika

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title