Haberler

İran'daki Uçak Kazasıyla İlgili Olumsuz Yorumlara Ünlülerden Sert Tepki

Güncelleme:

İran'da düşen uçakta ölen 11 kişi ile ilgili sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlara her kesimden ünlü isimler sert tepki gösterdi.

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran 7 arkadaşı ve 3 mürettebatın bulunduğu uçak İran'da düştü ve uçaktaki 11 kişi yaşamını yitirdi. Yaşamını yitirenlerle ilgili sosyal medyadan yapılan olumsuz yorumlara her kesimden ünlü isimler sert tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Sunay Akın : Uçak kazasında hayatını kaybeden gençlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum... Ruhları şad olsun kardeşlerimin... (Bu paylaşımın altına bir şey yazmak yok!.. Sizleri, bu üzücü haber sonrasında insan hayatına ve evlat acısına saygı göstermeyen paylaşımlardan dolayı bir dakikalık "kaygı" duruşuna davet ediyorum!)

Can Yılmaz : Düşen uçak ile ilgili sosyal medyada yazılanlara bakınca anlaşılıyor ki, çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz...

Hande Doğandemir: Bugünkü üzücü uçak kazasıyla ilgili öyle yorumlar okudum ki insanlığımdan utandım. Böyle acı bir olayda bile nasıl bu kadar acımasız, vicdansız ve kalpsiz olabilirsiniz... Hiç tanımadığınız insanlara karşı bu kadar kin ve nefret dolu olmanın ağırlığını nasıl taşıyorsunuz?

Sadece bu olay değil sosyal medyada ulaşabilmenin verdiği cesaretle kustuğunuz nefretiniz, yaptığınız psikolojik şiddet hiç mi vicdanınızı rahatsız etmiyor, hiç mi gece yastığa başınızı koyduğunuzda içinizi bir huzursuzluk kaplamıyor.. Ben bu sevgisizliği düşündükçe uyuyamıyorum.

Yeşim Salkım: Dün düşen uçakta kızımın ilkokul ve ortaokul arkadaşları vardı. İnsanlığın bitişini yapılan yorumları okuyunca bir kere daha anladım Allah ailelerine sabır versin!

Erhan Çelik: Uçak kazasında ölen genç kızlar için hakaret eden, öfke kusan, insanlıktan nasibini almamışlar için adaletten nasibini almış bir savcı yok mu?

Cem Davran: Kötünün sinsi cazibesi herkesi usulca kendine çekiyor. Bir güzelliği paylaşmakta tembelliğimiz sonsuz ama aslını bilmediğimiz bir trajediyi bile nefes almadan yorumluyor, yazıyor, çiziyoruz. Farkında mısınız; el ele kirleniyor, kötüleşiyoruz.

Cüneyt Özdemir: Ne kadar korkunç insanlarla, bu güzel ülkede yaşadığınızı öğrenmek isterseniz 11 gencecik insanın ölümünün ardından üzüntülerimi belirttiğim twitin altına yazılanları okuyabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüseyin Başaran Can Yılmaz Sunay Akın İran Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (173)

agah:

şehit haberlerine sesini çıkarmayan sözde sanatçılar zengin birileri ölünce sessiz duramıyorlar millete ahkam kesiyorlar. . ölenlere Allah rahmet eylesin ama sadece zengin için değil medya ya düşen haberlerde ölen garipler içinde ses çıkarsalar

34
3
yanıtYanıtla
murtaza:

beklentileri var beklenti olmasa bu zombiler kılını bile kıpırdatmaz

yanıt0
yanıt0
kapak olsun:

Siz hiç köşklerde villada oturanların kapısının önünden şehit cenazesi çıktığını gördünüzmü. ? Ölen garibanlar sefasını süren böyle ünlüler. Nasılda ayaklandılar vay efenim sizmisiniz zenginlere olumsuz yorum yapan. Tabi olumsuz yorum yaparız. Gariban ekmek bulamazken bunlar uçakla bekarlığa veda partisi yapıyor. Açlıktan ölen afrikadaki çocuklara üzülürüm bunlara değil

27
3
yanıtYanıtla
ALLAHIN EMRİ:

ALLAHIN EMRİ İÇKİ İÇİP UÇAĞA BİNMEK ABDESTSİZ GEZMENİN SONU BU ALLAH ONLARI CEZALANDIRDI

18
11
yanıtYanıtla
ref:

allahın emri böyle sacma şeylere varda filistine yıllardır kan kusturan israile niye yok qrasını bozmak mı istemiyor israille kücücük cocuklar istismara ugruyor taciz tecavüz ediliyor vahgşşice katlediliyor cezalandırsın onlarada izin vermesin?

yanıt2
yanıt8
Realist:

İnsanları bu hale siz zenginler getirdiniz. Bizler senede 1 defa et yiyebilirken sizler kraliyet sofralarından kalkmadınız. Sizler hiç yokluk yaşamadınız, bizi anlamanızı beklemiyoruz zaten. Ama toplumun bu durumda olması sizin yüzünüzden, onu da bilin...

25
1
yanıtYanıtla
DENEME:

Memleketimin her köşesinde nice gençler neler için can verirken bekarlığa veda partisi yapan üç beş zıbıdıya neden üzülmeliyim hala anlamadım

22
1
yanıtYanıtla
Gül:

Agzina yüregine saglik

yanıt2
yanıt0
1bilen:

8 şehidimizin haberinin bu kadar ses getirmediği ve yorumlara tepki veren sanat camiasının bir kere bile bir araya gelip terör örgütüne lanet yağdırdığını göremeyen bizler neden bu kadar tepki vermiyoruz hiç düşündülermi acaba ?

21
1
yanıtYanıtla
TATAR:

EN ÇOK DAMAT ÜZÜLMÜŞTÜR GİTTİ MİLYONLAR

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 173 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title