Haberler

İnşaat İşçilerinden Seda Sayan'a Çok Sert 'Sperm' Yanıtı: Şarlatan

Güncelleme:

Seda Sayan programında Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya" demişti. İnşaat İşçileri Sendikası, Kadırgalı'ya "Şarlatan" diyerek cevap verdi.

Manken Ece Gürsel, dün Seda Sayan'ın kendi adını taşıyan programına konuk oldu. Programa Seda Sayan'ın inşaat işçileriyle ilgili sözleri damga vurdu. İnşaat işçileri sendikasından Kadırgalı'ya yanıt gecikmedi.

"SPERM BANKASINA NE GEREK VAR?"

Bilal Özcan, Ece Gürsel'e "Sperm bankasından hamile kalmak ister misin?" diye sordu. Ece Gürsel ise Bilal Özcan'a bu konuyu annesiyle de konuştuğunu belirterek "Annem koca adayı çıkmadı. Hiçbir şey de kalmadı. Öyle bir şey yaparız demişti." yanıtını verdi. Bu sırada söze giren Seda Sayan'ın Ece Gürsel'e tavsiye olarak söylediği şu sözler tepkilere neden oldu: "Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyosunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?"

İNŞAAT İŞÇİLERİ SENDİKASI: ŞARLATAN

Seda Sayan'ın inşaat işçilerine yönelik sözleri tepki çekti. İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yunus Özgür, Sayan'ın sözlerine şu ifadelerle tepki gösterdi: "Bu Seda Sayan'ın kendi ahlak anlayışını yansıtıyor. Kendisine şarlatan diyebilirim. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bilal Özcan Ece Gürsel Seda Sayan Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (213)

Tolga ak:

En az 30 yildir ayni sanatcilarla toiplumun ahlak yapisi ile oynanmasina izin verildi. Sanatci toplumun aynasidir. Bu mu turk toplumu.... bu kadin hangi cesaretle bu sekilde konusabilir. Artik yeter kimsenin belden asagi muhabbetini dinlemek istemiyoruz. Dunyanin hic bir yerinde boyle bir ahlaksizlik yok. Cocuklarimiz, kardeslerimiz seyrediyor. Neyin pesindesiniz. Bi de hepsi delikanli, mert ayaklarina yatar. Toplumun ahlak yapisini bozmayin artik ahlaksizlar... Bu toplum uyandi artik kimsenin namus ve serefi ile oynamayin... pislikler sizi..

88
1
yanıtYanıtla
ali:

Sözde türkiye''nin aydın sanatçısı ''seda sayan'' hanımın söylediği sözlere bak. sen orada boş muhabbet yaparak paranın belini kırarken, o senin inşaatçı diye bir nevi ''küçümsediğin'' adamalar alınlarının teriyle ev geçindiriyorlar. Türkiye nin başına gelmiş en büyük belasın SEDA SAYAN.

66
1
yanıtYanıtla
AKSU:

Bunun gibi kişilere bide sanatçı deniliyor. Bunlar hangi sanatı icra ediyorlar. Topluma sanat anlamında ne katıyorlar. Şarkıcı yada bilmem ne gibi adlar sanatçılık sayılmaz.

56
1
yanıtYanıtla
Ayşe demır:

Kadın kötü bir şey dememiş seda iyi niyetlidir art niyetle dememiştir

7
47
yanıtYanıtla
Mehtap Adman:

İşçiyse bu şekilde aşalanmasımı gerekir. Anne vasfını taşıyan bir kadın için cok aşağılayıcı ifadeler.Her güçlü kuvvetli olanmı İnşaat işçisi oluyor.Hayat mücadelesi bu zorlu işı yapmalarına se bep büyük oranı ailelerine maddi destek sağlamak için gurbet ellerde çalışıyorlar Bu kadının dangalaklığı bilinen bir gerçek Seyretmeyin asla ailenize seyrettirmeyin Kültürsüz basit bir varlık.İste bu kadar

52
1
yanıtYanıtla
ali veli:

birde anne olacak terbiyesiz rtük bu kadını tv de program yapmaktan men etsin!

49
1
yanıtYanıtla
Berin:

Biri bu kadını ekrandan alsın rezil

45
4
yanıtYanıtla
MİSAFİR..:

Şu kadını Ekrana çıkarmayın artık bıktık bunun abuk sabuk konuşmalarından. . insanlara ne faydasıvar. buna program yaptırıyorlar . . .

42
6
yanıtYanıtla
tea41:

Çok büyütmemek lazım. . sanatçı tayfasının çoğu eğitimsiz ve cahil. . . .

44
4
yanıtYanıtla
okur yazar:

yunus bey gereken cevabı layıkı ile vermiş eyy seda sayan senin o hakir gördğün inşaat işçileri manken peşine düşen bir jigolo değil dünyanın en zor işlerini yapan kuruşuna kadar helal lokma olan işlerden biridir inşaat işçiliği zevzeklik yapacağına git bir daha evlen maalesef evlillik gibi kutsal bir kurumda hobilerin arasına girdi

45
1
yanıtYanıtla
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title