Haberler

İngiltere'de olan ünlü sanatçı Suna Yıldızoğlu sağlık sistemine isyan etti: Resmen çökmüş

Güncelleme:

Şu sıralar İngiltere'de bulunan ünlü sanatçı Suna Yıldızoğlu, ülkedeki sağlık sistemi hakkında paylaşımda bulundu. Doktorlarla ancak telefonla görüşülebildiğini belirten Yıldızoğlu, "Doktorlar telefonda teşhis koyuyor. Hastaneler dolu. Lockdownda hasta olanlar teşhis ve tedavi görmeyenler ölüyor. Sağlık sistemi bitmiş" dedi.

İngiltere'de bulunan ünlü sanatçı Suna Yıldızoğlu'ndan ülkedeki sağlık sistemi hakkında dikkat çeken paylaşımlar geldi.

"TELEFONLA TEŞHİS KOYUYORLAR"

İngiliz doktorların hastalara bakmadığını söyleyen Yıldızoğlu, "İngiltere'de hastalanmayın sakın. Aile doktorlar telefonda teşhis koyuyor. Hastaneler dolu. Lockdown'da hasta olanlar teşhis ve tedavi görmeyenler ölüyor. Sağlık sistemi bitmiş" dedi.

İngiltere'de olan ünlü sanatçı Suna Yıldızoğlu sağlık sisteminden isyan etti: Resmen çökmüş

"BAŞKA YERLERDE YÜZ YÜZE GÖRÜŞEBİLİYORLAR"

Yıldızoğlu, bir diğer paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı: "Ben Bournemouth ve Londra'da kalıyorum. Bulunduğum ortamlarda aile doktorlarla sadece telefonda görüşebiliyor. Şu anda şahidim. Sonra yorumlarda, İngiltere'nin başka yerlerinde doktorlarla yüz yüze görüşebildiklerini anlatanlar var. Her bölgenin ayrı kuralları mı var?"

İngiltere'de olan ünlü sanatçı Suna Yıldızoğlu sağlık sisteminden isyan etti: Resmen çökmüş

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Suna Yıldızoğlu Haberler

500

Yorumlar (8)

seyfullah aydın:

avrupa bizi kıskanıyor o yüzden vize koyup kapılarında dilenci muamelesi yapıyor

40
39
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

telefon la cevap veriyorlar sa yine de iyi,biz burda telefonla da ulaşamıyoruz,2 aydır randevu arıyoruz maelesef doktor yok sıra yok.

39
31
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Buradayken burayı beğenmeyenler gittiklerinde gerçekle yüzleştiklerinde burayı mumla arar oluyorlar. Bu giden doktor bozuntuları için kanun çıkartılmalı geri geldiklerinde asla bu mesleği bu ülkede bir daha yapamayacaklar diye bakalım geri dönecekler mi o zaman.

43
26
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Avrupa sevdalıları ve içimizde ki İrlanda'lılara duyurulur

35
27
yanıtYanıtla
Hsn:

londrada yaşayan akrabalar orada yaşam şartlarının iyi olduğunu hep anlatırlar ama sağlık sisteminin Türkiyeden çok çok geride olduğunuda hep söylerler hatta ingilterede hasta olmamaya çalışıyoruz derler,bundan gocunmayın eksikleri olsada ülkemiz sağlıkta bayağı gelişti

49
8
yanıtYanıtla
High Priv:

Merak etme biz de randevu alamıyoruz

26
15
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Avrupa batıyo batıyo uyanın artık bitsin bu batı özentiliği

4
3
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Burda herşey çok güzel! Devlet Hastanesi'ne giden hastalar derdine çare bulamayınca özel hastane de derdine derman buluyor! Arkadaşlar anlatılmayan çok olay var. İşini hakkıyla yapmayan insan çok memlekette...

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title