Haberler

İllüminatici olmakla suçlanan Cem Yılmaz sert çıktı: Bunlar bizim milletten değil

Güncelleme:

Beyaz TV ekranlarında son filmi 'Karakomik Filmler' için boykot çağrısı yapılan ve 'illüminatici' olmakla itham edilen komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Benim milletimi böyle şeylerle oyalayan kesin bizim milletten değil" dedi.

Komedyen Cem Yılmaz, Beyaz Tv'de kendisi hakkında yapılan ve 'Cem Yılmaz'dan illuminatiye şifreli gönderme mi?' başlığıyla ekrana getirilen habere Twitter hesabından gönderme yaptı.

"BENİM MİLLETİMİ BÖYLE OYALAYANLAR BİZİM MİLLETTEN DEĞİL"

Cem Yılmaz'ın son filmi, Karakomik Filmler geçen hafta sonu izleyici ile buluştu. Özellikle, yerel seçimlerde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yılmaz, bir kesimin hedefi haline geldi. Yılmaz'ın filmi için boykot çağrısı yapıldı.

Son olarak Beyaz TV ekranlarında 'illüminatici' olmakla itham edilen Yılmaz, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "İlluminatiye şifreli gönderme diyor adam abi. Ya dostlar sana bana değil bunlar masumu, safı, bir grup milleti kandırmak zekasını küçümsemek, aşağılamak değil de ne. Size bir şey diyeyim mi benim milletimi böyle şeylerle oyalayan kesin bizim milletten değil! Kesin."

İllüminatici olmakla suçlanan Cem Yılmaz sert çıktı: Bunlar bizim milletten değil

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Beyaz TV Haberler

500

Yorumlar (53)

AYAZ3535:

CEM YILMAZ SENİ SEVİYOZZZZ SIKINTI YOK AĞIZ ÇOOOK. . . .

37
58
yanıtYanıtla
BULUT YAĞMUR:

DİYORSUN, , , , O DERECE YANİ HE,

yanıt7
yanıt1
Hakan Gülle:

sende bizim milletten değilsin, biliyorsun değilmi cemo

60
28
yanıtYanıtla
Fatih doğan:

Bu ülkenin ahlakını bozanlar, biri Hababam Sınıfı diğeri Cem Yılmaz.

50
15
yanıtYanıtla
masum:

hababam sınıfından ahlakın bozuluyor, hak yiyenlerden rantçılardan rüşvetçilerden parsel parsel satanlardan bir şey olmuyor ha? Ne içiyorsan dozajını düşür bro

yanıt17
yanıt7
Şenol:

Sen milleti tahrik et, eline kaz al, rakı al, dalga geç, sonra da millet sana kızıp filmini boykot edince ağla. yok öyle bir dünya. Saygılı olacaksın.

26
19
yanıtYanıtla
KOMİK ADAM GERÇEKTEN:

GERÇEKTEN KOMİK ADAMSIN CEM YILMAZ. BUNLAR SENİN İDRAK EDEMEYECEĞİN TÜRDEN GERÇEKLER. EVET SENİN CAHİLLİĞİNE BAŞKA YERLERİMLE GÜLÜYORUM.

23
17
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

VALLA CEM SENIN MILLI DAVALARDA HIC AKTIV OLDUGUNU GÖRMEDIK BU MILLETIN ÜZERINDEN ZENGIN OLDUN AMA BU MILLETE HIC BIR SEY VERMEDIGIN GIBI MILLETIN YANINDADA OLMADIN ORTAMA GÖRE RENK DEGISTIREN BIR TIPSIN ONUN ICIN ARTIK SENINDE SOVLARININ SONU GELIYOR ARTIK BU MILLET SENIN KOMIKLILIGINE BAKMIYOR MILLI DUYGULAR ARTIK DAHA ÖNDE

20
18
yanıtYanıtla
zeliha:

ben bakıyorum kardeşim, biletine para da veririm gider izlerim de gülerim de ve tek başıma da değilim ki bu adam bu kadar zenginliğe kavuşmuş çok da güzel olmuş üstelik vergi toplayıp ayakkabı kutularına istifleyen siyasilerden sonra bu adam güle güle yesin parasını. . . milletim milletim dediğin topluluk kim ki milli duygularla hareket eden bir kitle görmüyorum!!! benim gördüğüm robot gibi çalışan insan sırtından geçinen bir kesimin dini ve milli sömürgesi

yanıt4
yanıt5
Abdulkadir:

Zeliha kardeş şu an yaptıgın siyaseti artık kimse yemiyor. demode oldu biraz. farklı yerlerden gir olaya. . gerçi daha önemlisi aklını başına almanı tavsiye ederim sana

yanıt3
yanıt1
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title