Haberler

İkinci Dansçı Felaketi

Güncelleme:

Jennifer Lopez dansçılardan vazgeçmiyor! İkinci defa evlenmeye karar veren Lopez yine bir dansçı ile birlikte.

Daha önce de Marc Antony ile ilginç bir evlilik yapan ve ilişkileri bittiğinde bozulan imajını toplamak için aylarca uğraşan Jennifer Lopez, şimdi de başka bir dansçıyla, Casper Smart ile evlenmeyi planlıyor.

Jennifer Lopez'in şöhret basamaklarının tepesine oturduğu 2000'li yılların başında dansçısı Chris Judd ile ani bir evlilik kararı alması menajerlerini şoke etmişti. Bir yıllık bir evliliğin ardından boşanan Lopez'in şimdi aynı hatayı Casper Smart ile de yapmasından endişe ediliyor.

GERİ DÖNÜŞÜ ZOR OLUR

Lopez'in yakınları şunları söyledi: "Casper, zaten Jennifer'ın evinde yaşamaya başladı. En son böyle bir şeyi Chris için yapmıştı. Kısa sürede de evlilik kararı almıştı. Şimdi 42 yaşında benzer bir hata yaparsa, Jennifer'ı yeniden küllerinden doğurmak pek de kolay olmayacak gibi görünüyor!"

ANTONY İLE İLGİNÇ BİR DÜĞÜN YAPMIŞLARDI

Jennifer Lopez'le tanıştığında evli olan Marc Anthony, bir süre sonra eşinden ayrılarak Lopez'le evlenme kararı aldı.

Jennifer Lopez ve Marc Anthony 5 Haziran 2004'te, Jennifer Lopez'in Beverly Hills'deki evinde gizlice evlendiler. Törendeki davetliler, bir düğüne gittiklerini bilmeden katılmışlardı davete. Bu sırada Jennifer Lopez, Vera Vang imzalı bir gelinlik giydi. Californiya sahillerinde, San Ysidro Ranch'de kısa bir balayı yapmışlardı.

Lopez'in ABD'nin çeşitli eyaletlerinden evleri var. Miami Sahili'nde bulunan iki ayrı eviyse, en çok tercih ettikleri. Ayrıca çftin Old Westbury, Long Island ve New York'ta da evleri bulunuyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jennifer Lopez Casper Smart Marc Antony Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title