Haberler

İç çamaşırsız şekilde dans eden Selen Görgüzel, kasığının açılmasına aldırış etmedi

Güncelleme:

Senarist ve oyuncu Hamdi Alkan'dan boşanması çok konuşulan ünlü isim Selen Görgüzel, "Benden selam söyleyin bütün aşklarıma" şarkısı eşliğinde dans etti. İç çamaşır giymeyen Görgüzel'in kasıklarının açılmasına da aldırış etmediği görüldü.

Hamdi Alkan ile bir süre evli kalan Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda eşinden boşandı. Boşanmalarının ardından mal paylaşımları hayli konuşulan ikili, şu sıralar kendi hayatlarına odaklanmış durumda.

YAZIN TADINI ÇIKARIYOR

Hamdi Alkan yeni projeleri üzerinde çalışırken, Görgüzel de yaz aylarının tadını çıkarıyor. Ünlü ismin son yaptığı hareket ise adeta olay oldu. Görgüzel, "Benden selam söyleyin bütün aşklarıma" şarkısı eşliğinde kurtlarını döktü.

KASIĞININ GÖRÜNMESİNE ALDIRIŞ ETMEDİ

Ancak Görgüzel, elbisesinin altına iç çamaşırı giymemesi nedeniyle dans ederken kasığının açılmasına aldırış etmedi. Güzel isim, dans hareketleri eşliğinde şarkının ve anın tadını çıkardı. Bu görüntüler sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hamdi Alkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

Sukru Karaca:

oda onun için uğraşıyo zaten

39
9
yanıtYanıtla
Cemal İnönü:

Laf atsan namus abidesi oluverir bir anda

39
6
yanıtYanıtla
Nilay Aslanoglu:

Cehennemi sizler dolduracak sınız hiç utanma kalmamış kıyamet yakındır

30
6
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Zavallı Hamdi Alkan..

21
10
yanıtYanıtla
Ahmet Han:

iğrenç

18
2
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Hareketlere bak, yani o kadar şey söylenebilir ki söylemeye değmeyecek kadın. İşte kadınların hali bu...

12
8
yanıtYanıtla
uCube :

Sarhoş olunca beyin, normal dikkat etmemesi. ;))

6
11
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Zaten Hamdi babanın yapacağı iş değildi :)

6
5
yanıtYanıtla
Alis Yiğit:

Siz etrafınızdaki insanların iyiliğini isteyin onlar aç mi tok mu okula gidebiliyor mu hastasını tedavi ettirebiliyor mu diye düşünüp bunun için çareler arayıp bulun dertlere derman olun yeter ya orası açılmış burası açılmış

8
0
yanıtYanıtla
Alis Yiğit:

Ya siz gerçek kotluklere sesinizi çıkarmıyorsunuz da neden dekolte giyenlere saldiriyorsunuz mesela müge anlinin porgamindaki olaylara kadın cinayetlerine yada komşunuz bu gün aç uydumu diye endiselenmiyorsumuz yada çevrenizde ezilen asaglananlara merhem olmuyorsunuz

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title