Haberler

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasındaki buzlar eridi

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak, aylardır aralarındaki ev meselesi yüzünden devam eden kırgınlığa son verdi. Yeniden bir araya gelen baba kız, sosyal medya üzerinden samimi bir fotoğraf paylaştı.

Dilan Çıtak, yıllar sonra açtığı dava ile İbrahim Tatlıses'in babası olduğunu ispatlamış, Tatlıses soyadını kullanmaya hak kazanmıştı. Tatlıses, dava sonrası her ne kadar Çıtak'ı kızı olarak kabul etse de diğer evlatlarına gösterdiği tavır ile kızına karşı gösterdiği tavır farklı olunca, ikilinin arasında beklenen baba kız ilişkisi gerçekleşmemişti.

TATLISES KIZINI DİĞER EVLATLARINDAN AYIRMIŞTI

Baba kızın arasında son olarak İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'ndaki sitesinden çocuklarına birer daire vereceğini açıklaması gerilimin fitilini daha da ateşlemişti. Tatlıses, tüm çocuklarına ev vermesine karşın Dilan Çıtak'ı bunun dışında tutmuş, ikilinin arası bu sebeple daha da bozulmuştu.

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasındaki buzlar eridi

"HOŞ GELDİNİZ BABACIĞIM"

Aylardır süren bu küslük İbrahim Tatlıses'in attığı adım ile son buldu. İbo Show için İstanbul'da bulunan Tatlıses, kızının evine giderek aralarındaki buzları eritti. Buluşma anını görüntüleyen Çıtak, 'Evime hoş geldiniz babacığım' notuyla fotoğrafı sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştı.

"TATLISES SOYADINI MANEVİ YÖNDEN ALDIM"

Dilan Çıtak, daha önce miras ile ilgili gazetecilerden gelen sorular üzerine şu şekilde açıklama yapmıştı: Hiçbir zaman öyle bir beklentim olmadı. Hatta bu konuda haksız eleştirilere de maruz kaldım. Babamın soyadını almamın nedeninin para olduğunu söylüyorlardı. Halbuki öyle bir şey yok. Ben kendi parasını kazanıp harcayan biriyim. Tatlıses soyadını maneviyat yönünden aldım. Mesela 'Çocuklara Kuşadası'ndan ev verilecek' dendi, herkese verildi ama bana verilmedi. Çıkıp da 'Niye bana verilmedi?' demedim. Çünkü aklım orada değil."

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasındaki buzlar eridi

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasındaki buzlar eridi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak Kuşadası Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

Baba:

kızını kabul etmeyen bir adam adam mıdır? kaypak rezil.

18
10
yanıtYanıtla
Zubi zaretta:

Kızın senden akıllı ibo efendi

17
8
yanıtYanıtla
Simoviç:

Kapa çeneni gevşek

yanıt1
yanıt5
af:

ne aile ya kavga sorunlar olaylar bir birine guvenmez cukurunu kazar bir de fakir olsalar kesin bir birilerini keser bunlar

15
4
yanıtYanıtla
hımmm:

çok aile bu durumda. ben çok gördüm çevremde. biri muhakkak bir haksızlık yapıyor.

yanıt5
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Olması gereken de bu.

16
0
yanıtYanıtla
Sw:

Ölümlü dünya, küs kalmak iyi bir şey değil. Affetmek büyüklüğün şanındandır. Sen de beni bir affetsen de bende anlasam senin kocaman, sevgi dolu bir kalbin olduğunu. Çocuklar gibi sevinsem.

yanıt4
yanıt1
Mero:

Her yerde sen varsın ne iş

yanıt2
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Ben kimseyle küs değilim.

yanıt2
yanıt1
Tarkan:

Bu adamın bu dünyadaki rezillikleri bitmez.

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title