Haberler

İBB'ye teftiş sonrası İmamoğlu'na bir destek de Fazıl Say'dan: İstanbul'u kazanmıştır, Türkiye'yi de kazanacaktır

Güncelleme:

Piyanist Fazıl Say, İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye yönelik başlattığı özel teftiş sonrası Ekrem İmamoğlu'na destek açıklaması yaptı. Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Halkın çocuğudur. Çok zor şartlarda alnının akıyla İstanbul'u kazanmıştır. Yine zor şartlar olsa da; Türkiye'yi de kazanacaktır. Arkasındayız. Yanındayız. Güneşli günler göreceğiz" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı ; İBB ve şirketlerinde işbaşı yaptırılan personelden bazılarının terör örgütleriyle iltisaklı/irtibatlı olduğu ihbar, şikayet ve tespitler üzerine, konunun tüm yönleriyle soruşturulması için özel teftiş başlatıldığını duyurmuştu.

İMAMOĞLU'NA BİR DESTEK DE FAZIL SAY'DAN

İBB'ye yönelik özel teftiş muhalefetin büyük tepkisini çekerken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik destek mesajları da havada uçuştu. İmamoğlu'na destek veren isimlerden biri de ünlü piyanist Fazıl Say olurken, Twitter hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

"HALKIN ÇOCUĞUDUR, ARKASINDAYIZ"

Say, paylaşımında "Ekrem İmamoğlu'nu destekliyoruz. Halkın çocuğudur. Çok zor şartlarda alnının akıyla İstanbul'u kazanmıştır. Yine zor şartlar olsa da; Türkiye'yi de kazanacaktır. Arkasındayız. Yanındayız. Güneşli günler göreceğiz" ifadelerini kullandı.

İBB'ye teftiş sonrası İmamoğlu'na bir destek de Fazıl Say'dan: İstanbul'u kazanmıştır, Türkiye'yi de kazanacaktır

Erdem Aksoy
Haberler.com - Magazin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İçişleri Bakanlığı Ekrem İmamoğlu Fazıl Say İstanbul Haberler

500

Yorumlar (9)

Durmuş Karabulut:

Fazıl Say icra ettiğin sanat bu memleket evlatlarına yönelik değil.Papyonlu,fularlı bir avuç zengin batı hayranına keyif verirsin ancak.Bana işkence senin sanatın. Aşık Mahsuni, Neşet Ertaş, Ferdi, Orhan ve daha nice Türk sanatçıları beni ifade edebilir sen değil.! Git piyanonu tıngırdat, şarabını yudumla. Siyaset yapma. Ayarımızı kaçırtma! Anadoluyu ne zaman göreceksiniz ağalar? Her şeyin farkındayız, cahil değiliz.

122
59
yanıtYanıtla
kedimi uçak çarptı:

Türkiyeyi kazanacakmış hiç güleceğim yoktu istanbul gibi bi şehirde sıkıntılar olurken tatile giden halkın sorununu benimsemeyip benim tatil doğal hakkım deyip kendini savunan bir başkandan bahsediyoruz

122
54
yanıtYanıtla
Nizamülmülk2023:

Bilime, sanata, özellikle savunma sanayisine önem ve değer veren Recep Tayyip ERDOGAN lı hükümetimizi 2023 te Allah in izniyle tekrardan şahlanmış bir şekilde hükümeti göreceğiz daima yanındayız Recep TAYYİP ERDOĞAN.

97
59
yanıtYanıtla
selcuk cermik:

biz şahlanmış mı bulunuyoruz ülke olarak sadece alım gücüne bakarak ne halde oldugumuzu anlayabılırsınız baska bırsey anlatmak deveye hendek atlatmak olur

yanıt27
yanıt23
OKUR:

bi sen kalmıştın yorum yapmayan,,sen piyanonu çalarsan daha şık olur

75
49
yanıtYanıtla
muro:

Allah islah etsin.kendilerini dari ambarinda goruyorlar.

73
45
yanıtYanıtla
Ömercan:

Türkiyenin bilime ve sanata önem veren toplumu cahillikten kurtarıp aydınlatacak bilgi toplumu yapacak,düşünce ve basın özgürlüğünü sağlayacak hoşgörülü tüm düşüncelere saygılı bir yönetime ihtiyacı var.2023 bunun başlangıcı olur işallah.

41
51
yanıtYanıtla
YAVUZ..33:

anlamıyorum bu korku tırsma neden,,yarası olan gocunsun, birşeylermi var saklanan gizlenen,,,, varsa bir ihbar bakılır sıkıntı yoksa herkes yoluna devam eder,,,,,,,terör örgütlerini barındıracak kadar hain yoktur aramızda.....

55
22
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Avrupa'da oldugu gibi belirli gorevlerde ise girmek icin temiz sicil belgesi istenir ve bu belgeyi bakanlik verir, once o belgeyi veren birimleri temizlesinler.

37
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title