Haberler

Hülya Avşar, Jartiyerle Korta Çıktı

Güncelleme:

Behzat Gerçeker'le tenis turnuvasında maç yapan Avşar, "Jartiyer çorabı bir kere giymiştim, becerememiştim. En iyisi mininin altına giymek." dedi

14'üncüsü gerçekleşen 'Doğtaş Hülya Cup Tenis Turnuvası' Hülya Avşar'ın gösteri maçı ve basın toplantısıyla başladı. Avşar, 1100 sporcunun katıldığı turnuvada, her yıl olduğu gibi genç tenisçilere sağlanacak burs imkânının yanı sıra milli engelli koşucumuz Barış Telli'ye protez bacak yaptırıldığını söyledi.

KORTA JARTİYERLİ ÇORAPLA ÇIKTI

Behzat Gerçeker'le gösteri maçı yapan Avşar, korta jartiyerli çorapla çıkarak görenleri şaşırttı. Hülya Avşar, "Bir kere giymiştim, becerememiştim en iyisi kortta mini eteğin altına giymekti. Bu sefer giymeyi de başardım" diye konuştu.

"BÜYÜK EKSİKLİK VAR"

Hülya Cup'un spor camiasına mal olmuş bir turnuva olduğunu belirten Avşar, şunları söyledi, "Bu yıl ilk defa başarılı üniversite öğrencilerine eğitim imkânı da sağlamaya başladık. Ancak bunu tam Twitter'dan duyurduk twitter kapatıldı. Dolayısıyla ulaşabildiğimiz kadar üniversite öğrencilerine de eğitim hizmeti sağlayacağız. Milli engelli koşucumuza protez ayak yaptırdık. 'Hülya Cup' kasasından gururla söylüyorum. Maliyeti çok yüksek bir şey. Önümüzdeki günlerde yarışlara katılacak. Türkiye'de büyük eksiklik var bu konuda. Destek olabildiğim için çok mutluyum." Avşar, maçından sonra selfie modasına uyarak, gazetecilerle fotoğraf çektirdi.





Kaynak: Magazin

Behzat Gerçeker Hülya Avşar Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

brscradlethegrave@hotmail.com:

kürt karısı nasıl reklam yapacağını sasırdı

45
20
yanıtYanıtla
ggfdfgd@fhg.com:

habi kürtmü

yanıt0
yanıt0
kürtosman-25-34@hotmail.com:

brs sizinkiler iyi yapar bu işi onlar devam etsin kürtler sana bişey yapmış galiba

yanıt0
yanıt0
libertylibertyx5686@hotmail.com:

Bu yaştan sonra Tangayla ciksan nolur kokos kari

53
4
yanıtYanıtla
AslanBerkayyavuz1985@gmail.com:

Güzel görünüyor...

5
17
yanıtYanıtla
Aydın KARAKELLEmath.aydin@yahoo.com:

Hep gündemde kalmayı başarıyor

19
0
yanıtYanıtla
de bakimfetih-3301@hotmail.com:

millet enayi ya

yanıt0
yanıt0
mehmet11buyukkayaer1976@hotmail.com:

KİMİSİ AKADEMİK KARİYERİNİ KULLANARAK GÜNDEME OTURUR, KİMİSİ DE..... VÜCUT HATLARINI KULLANARAK GÜNDEME OTURUR...

13
2
yanıtYanıtla
Uygaruygaratasoy@gmail.com:

Allah affetsin.

9
1
yanıtYanıtla
SÖNDÜRÜCÜSEZO@HOTMAIL.COM:

TEYZE OLMAMIŞ

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title