Haberler

Herkes Bana Baksın Diye Giyinmem!

Ekranın En Zarif Kadınları Arasında Gösterilen Spiker Ahu Orakçıoğlu.

Damat- Tween'in patronu Süleyman Orakçıoğlu'nun eşi Ahu Orakçıoğlu; bir yandan kızı Sare'yi büyütüyor, bir yandan da Kanal 24'teki spikerlik kariyerini ve mobilya tasarım işlerini sürdürüyor. Life Goes On dergisine konuşan Orakçıoğlu, giyim tarzını ve hakkında bilinmeyenleri anlattı:

Kendimi çok doğal buluyorum. Gülmeyi, doğayı, hayvanları, insanları, kısacası yaşamayı seven, sportmen ve iyi niyetli biriyim. Yaz-kış her gün bir saat açık havada yürüyüş yaparım. Son zamanlarda pilatese de merak sardım.

FAVORİM ROCK'ÇI TARZI

Trendleri asla takip etmesem de, zamanın ruhuna göre giyinmeye çalışıyorum.

Gardırobum, markalı ve markasız kıyafetlere açıktır. Sade ve gizli bir seksapeli olan, içinde maskülenlik de barındıran kıyafetleri severim. Dar bir motosikletçi montu, eski bir jean ve eskimiş botlardan oluşan rock'çı görüntü beni mest eder. Kaliteli bir trençkot altında, şık ince topuklar da çekicidir.

Çantada fonksiyonellik, benim için çok önemlidir. Ağız kısmı geniş, bol bölmesi olan çantalar favorim. Ayakkabıda da; hem taban rahatlığı, hem zarafet önemlidir. Kalın topuklu ayakkabı giymem; ayakkabımın topukları incecik olmalı.

Markalar modayı takip ettiğine göre, marka kıyafetler giydiğinizde modayı yakalamanız mümkün. Fakat kombinlerde aşırı gösterişe yönelirseniz, 'modasever bir rüküş' olma ihtimaliniz var.

ikonum kate moss

Kate Moss, benim de ikonum. Bana göre şıklık; 'Herkes bana baksın' niyetiyle giyinmemektir. Erkek veya kadın olsun, çabasız şık görünmeyi becerebilenleri beğenirim. Giyinirken çok uğraşmış görünenleri avam bulurum. Sürekli nasıl göründüğünü düşünen insanlarla ortak nokta bulamam.

Hemcinslerime en önemli tavsiyem; kadın olmaktan gurur duyan, daima üreten, farklı konulara ilgi duyarak kültürel alt yapısını zenginleştiren, espri yapabilen, yapılan espriye gülebilen ve ayakları üzerinde tam duran evlatlar yetiştirme misyonunu taşıyan birer birey olmalarıdır.

Günüm, aşklarım Sare ve Süleyman ile başlar ve onlarla biter. Hayatımın merkezinde onlar var. Sonra vaktimin büyük bir kısmını yeni kurduğum işim A & D adlı galeri, mobilya ve tasarım firmasının geliştirilmesine harcıyorum.

Pozitif enerjimi hep mutlu olmaya bağlıyorum. Sahip olduklarım için, sevip sevildiğim için, nurtopu gibi bir yavrum olduğu için, güzel bir ailemiz olduğu için şükran doluyum. Enerjimi, içimi daima temiz tutmama bağlıyorum.

MAKYAJ YAPMAM BEŞ DAKİKA SÜRER

Üzerinde dil çıkarmış dudak, Mickey vb. resimler olan bir tişörtü herhalde asla giymem. Parlak metalik kumaşlardan yapılan hiçbir şey giymem. Kuaföre çok sık gitmem; çok sıkılırım. Ayrıca kuaförde geçen zamana acıyorum. Her zaman doğal saçlar tercihimdir. Düğün saçı gibi saç yaptırmam mesela. Makyajla da çok fazla aram yok; maksimum beş dakika sürer benim makyajım.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Tween Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title