Haberler

Her yaptığı eleştirilen Hande Erçel veryansın etti: Beni salın

Güncelleme:

Oyunculuğu ve Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişkiden dolayı gündemden hiç düşmeyerek sık sık eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel, yaşadıklarına isyan etti. Maruz kaldığı yorumlardan çok yorulduğunu söyleyen oyuncu, "Beni çok üzüyor, ben kendi halinde yaşayan biriyim. Beni bir salın" dedi.

Son olarak Burak Deniz ile başrolü paylaştığı Bambaşka Biri dizisinde rol alan Hande Erçel, oyunculuk performansı ve Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmüyor. Sık sık eleştirilere maruz kalan Erçel, "Beni bir salın" diyerek veryansın etti.

"ÇOK YORULDUM, ÇOK ÜZÜYOR"

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuşan Hande Erçel, "Bir hedef gösterilme durumu var üzerimde. Hem oyunculuk hakkında, hem özel hayatım. Her gün hedef gösteriliyorum. Ben de bunun sebebini bilmiyorum. Artık ben de bundan çok yoruldum. Dediğim gibi çok fazla hedef gösterme hali var benimle ilgili. Tam olarak nedenini çözemedim. Yıpratıyor diyemem. Ama beni sadece şu çok üzüyor, çok fazla konu varken neden ben? Ben çok kendi halinde yaşayan bir insanım, beni bir salın" ifadelerini kullandı.

Her yaptığı eleştirilen Hande Erçel veryansın etti: Beni salın

Her yaptığı eleştirilen Hande Erçel veryansın etti: Beni salın

Her yaptığı eleştirilen Hande Erçel veryansın etti: Beni salın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hakan Sabancı Hande Erçel Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Eclipse Moon34:

Kusura bakma ama bu yorum bile zamanımı aldı ama neyse seni biz kıraktık sen bizi bırak bak zengin koca da buldun düş yakamızdan

46
13
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

başarılı bir tek projede yer almamana rağmen kimin torpili ile olduğu bilinmez hep sana proje uyduruldu milyonlar kazandın. öyle ki komedi dalında en iyi kadın oyucu ödülü almışlığın bile var. parayla olduğu aşikar her gün hakkında bir gazete haberi çıkıyor. ablacım asıl sen sal bizi.

32
2
yanıtYanıtla
Tarafsız konuşan:

Ünlü oldu ya.kaprisi bitmes. Çok meraklıyız sana bilemezsin

15
1
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Yakalanma kameralar a şov yapma paylaşım yapmak görmeyelim

6
0
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

İşini yapasan modelligini yapsan tamam ama sen insanların yetenek sınavıyla girdip senelerce okuduğu bir alana kendine güvenip girip bende yaparım diyorsan sen kendini hedef göstermiş olursun olmuyor çünkü senin bunu kabul etmen lazım bizim degil

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title