Haberler

Hazer Amani ile boşanacağı konuşulan Sıla, gizemli bir erkekle görüntülendi

Güncelleme:

Eşi Hazer Amani ile boşanacakları yönünde haberler çıkan Sıla, önceki akşam arkadaşlarıyla buluştu. Şarkıcının mekandan birlikte ayrıldığı erkek arkadaşı kameraları fark edince büyük panik yaşadı.

Geçtiğimiz ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile aile arasında düzenlenen nikahla evlenen Sıla Gençoğlu, boşanma iddialarının ardından Fulya'da arkadaş grubuyla buluştu.

GAZETİCİLERDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Posta'da yer alan habere göre, kafede arkadaşlarıyla eğlenen Sıla'nın gecesi mekanın elektriklerinin kesilmesiyle kısa sürdü. Mekandan çıkmak isteyen şarkıcı, gazetecileri atlatarak aracına binmeye çalıştı.

Hazer Amani ile boşanacağı konuşulan Sıla, gizemli bir erkekle görüntülendi

GİZEMLİ ADAM YÜZÜNÜ GİZLEDİ

Mekandan kimliği bilinmeyen bir beyefendi ile çıkan Sıla, muhabirlerin "Eşiniz Hazer Amani ile ayrılacağınız dedikodular doğru mu?" sorusuna cevap vermedi. Şarkıcının yanındaki kişi de yüzünü gizlemeye çalıştı ancak başarısız oldu. Sıla'nın aracının ön koltuğuna oturan beyefendi, elleriyle yüzünü gizlemeye çalışırken önce maskesini taktı sonra da aracın güneşliğini indirdi.

Hazer Amani ile boşanacağı konuşulan Sıla, gizemli bir erkekle görüntülendi

Şarkıcı Sıla yeni single çalışması İnandım için "Hayırlı olsun" diyen muhabirlere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazer Amani Posta Haberler

500

Yorumlar (29)

yelda yazıcı:

sıla bir sanatçı. . tamam yaşantısıyla örnek olmak zorunda diyosunuz ama kocasına olan aşkı bitmiş olabilir. . sevgi bitmiş olabilir. . saygı bitmiş olabilir. . artık heyecan bitmiş olabilir. . sıla aşksız yaşayamaz bence çünkü ilham gelmez. . insanlara kötü örnek oldugu da söylenmez. . bu kadar beklenti içinde olmayın . . kendiniz örnek insan olun. . sılayı da rahat bırakın. . .

3
15
yanıtYanıtla
Atilla:

Yelda Ablaya selamlar hangi aşktan bahsediyorsun sıla psikolojik bunalımda ve kendini oraya buraya vuruyor ahmet kuralla uzun süreli ilişkisi olan bir insandı hemen gitti başkasını buldu tmm bulsun ama evlilik kolay alınabilcek bir karar değil psikolojik tedaviye ihtiyacı var. .

yanıt5
yanıt2
Hebele Hübele:

Evet kravat değiştirir gibi sevgili değiştirmesi sılanın haklı olduğunu ortaya koyuyor zaten. Ne kadarda genç nesil için ilham veren bir kişilik. Siz örnek alabilirsiniz Yelda hanım ama herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.

yanıt5
yanıt4
ahmet kural iyi kurtardı bundan:

gerçekten şirret bişey bu şeytan görse yolunu değiştirir. resmen ahmet gibi delikanlı çocuğa iftira attı istanbul sözleşmesinden güç alarak çocuğa kötülük etti

9
5
yanıtYanıtla
sanatçı müsvetteleri:

bu sanatçı müsvetteleri örnek yaşantılarıyla topluma ışık saçıyor maşallah. biz insanlara örnek olsun da bir daha şu nefsi bozuk insanları kaale almayalım

12
2
yanıtYanıtla
pako:

sanatçı tek sanatıyla değil yaptıkları ve yaşantısyla da insanlara örnek olması gerekiyor sadece ses yetmez bir insan kendisini rezil etmek için ancak bukadar çabalar

12
2
yanıtYanıtla
ohooo:

tam peynir bunlar ya

12
1
yanıtYanıtla
...:

Resmen hayvan gibi yaşıyorlar

12
0
yanıtYanıtla
Pislikten beter bir kişilik:

Ahmeti şiddet uyguladığı için haklı bulmuyorum lakin böyle pislik kadın için adını çıkartmaya bile değmezdi hem çocuklarınız için hemde geleceğimiz için ahlak ve saygıyı en alta indirgeyen bir mahlukat kendisi adı sıla olsa da yanına bir çok şey ekleye bilirsiniz,çocuklarınızdan uzak tutun size ve insanlara karşı dürüst,saygılı,ahlaklı bir evlat yetiştirmemiz için.

10
1
yanıtYanıtla
ulan:

cinayetlerin çoğu bu yüzden oluyor işte kadınlar daha boşanmadan başka erkekle beraber oluyor adam yediremeyip çekip öldürüyor yüzde 90 öböyle

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title