Haberler

Hazar Ergüçlü'den savunmasında "Gülşen olmanın cezasını çekiyorum" diyen Gülşen'e destek

Güncelleme:

Oyuncu Hazar Ergüçlü, İmam Hatiplilerle ilgili sözlerinden dolayı yargılanan Gülşen'e destek verdi. Şarkıcının "Bunları, hayatta 'Gülşen' olarak var olmamın cezalandırılması olarak görüyorum" sözlerine atıfta bulunan Ergüçlü "Kendin olmanın hep bir cezası var burada" dedi.

Nisan ayında verdiği konserde İmam Hatiplilerle ilgili söylediklerinden dolayı 4 gün hapis yatan Gülşen, dün hakim karşısına çıktı. Savunma yapan şarkıcı, "Kadınlığım, bedenim ve anneliğim üzerinden defalarca sözel olarak linç ve istismara uğradım. Ben bunları bu hayatta Gülşen olarak var olmanın cezası olarak görüyorum" dedi. Gülşen'in bu sözlerine oyuncu Hazar Ergüçlü'den destek gecikmedi.

HAZAR ERGÜÇLÜ: KENDİN OLMANIN CEZASI VAR

Hem dijitalde hem de ekranda bir dizisi bulunan Hazar Ergüçlü, Gülşen'in bu sözlerine sessiz kalamayarak Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Gülşen'e destek olan Ergüçlü, "Kendin olmanın hep bir cezası var burada" ifadelerini kullandı.

Hazar Ergüçlü'den savunmasında 'Gülşen olmanın cezasını çekiyorum' diyen Gülşen'e destek

GÜLŞEN HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan dava açılan şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, dün hakim karşısına çıktı. Savunmasına suçsuz olduğunu söyleyerek başlayan şarkıcı; kadınlığı, bedeni, eş ve anneliği, giyim ve kuşamı üzerinden defalarca sözel olarak linç ve istismara uğradığını, hatta hedef gösterildiğini ifade ederek, duygu ve düşüncelerini özgürce dile getirmekten çekinmediğini söyledi.

Hazar Ergüçlü'den savunmasında 'Gülşen olmanın cezasını çekiyorum' diyen Gülşen'e destek

Mahkeme, sanığın yurt dışına çıkış yasağının devamına, ikametine en yakın karakola imza atması şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına hükmetti. Sanığın duruşmalara katılma zorunluluğunu da kaldıran mahkeme, sanık avukatının olaya ilişkin sunduğu görüntünün bilirkişiye gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Hazar Ergüçlü'den savunmasında 'Gülşen olmanın cezasını çekiyorum' diyen Gülşen'e destek

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hazar Ergüçlü Gülşen Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (8)

ekrem celebi :

vay bee sız neymısınız ama sızı ancak sasyassonel eylemlerden bılıyoruz sanatınızla tanışamadık hala

63
16
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Gülşen sen Türkiye'de halkı birbirine düşürmek için Amerika tarafından ayarlanmış Aziz Nesin in 2022 versiyonusun ! Sen artık bir fitne fesat unsurusun .

43
16
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

e defolup gidebilirsiniz abi kimse zorla tutmuyor

45
8
yanıtYanıtla
Demir Acer :

sen git lan abaza

yanıt11
yanıt29
Umit Cetin:

gülşen yalnız değildir

10
39
yanıtYanıtla
Nazif Can:

Bu ülkede edepli terbiyeli insan ların geleneklerine göreneklerine en başta islam dinine saygili olmak ne yazıkki siz gulsenlerin olamayacağı şeylerdir.sen kim oluyorsun da benim ülkemin dinine laf söylüyorsun.

10
3
yanıtYanıtla
Fatih Yüksel:

Bozacinin avukatı şıracı misali o halde sizin dininiz size bizim dinimiz bize

0
2
yanıtYanıtla
Fatih Yüksel:

Bozacinin avukatı şiracı misali

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title