Haberler

Hastanelik Olan Cem Özer, İsyan Etti: Çatır Çatır Alacağım

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Cem Özer, hastane masraflarını karşılamayan Sinan Çetin'i kastederek, "Adam herkesle dalga geçiyor. Hastane masraflarını çatır çatır alacağım." ifadelerini kullandı.

"40 BİN TL SİNAN ÇETİN'İ FAKİRLEŞTİRMEZ"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunun Cem Özer, "Artık bu konuda gerçekten konuşmak dahi istemiyorum. Sinan adına çok üzülüyorum. Bir dönem Türkiye'nin en sevilen, en itibarlı, müthiş yetenekli genç yönetmeniydi. Böyle bir insan kendini nasıl bu hale getirir. Ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Üstelik de imkanı yok değil. Ben ilk defa bu sette bir yerimi yaralamıyorum. Benim vazgeçmem onu pişman etmez, o sevinir 'Oh ne güzel ben kazandım' diye. Hastane masraflarını çatır çatır alacağım. İyi yüreklilik, temiz kalplilik bu ülkede salaklıkla eş değer tutuluyor. Bir cezası olması lazım. Herkesle dalga geçiyor adam. Hukukla dalga geçiyor, yasa ile dalga geçiyor. Benimle dalga geçiyor, seyredenlerle dalga geçiyor. Alacağım parayla ilgili kafamda şu anda bir şey yok, bakacağım. Hiçbir zaman para düşkünü bir adam olmadım. Yaptığım şeyleri de ses seda çıkararak yapmadım. Benim yaptığım yardımları, bağışları çok az ünlü yapmıştır. Sinan'a para kazandırmaya çalıştım. 'Gel şu işi halledelim, filme devam edelim' diye. O daha pahalı yoldan bu işi çözmeye çalışıyor. Benim sahnelerim çöpe gidecek, kendi bilir. Zaten Sinan Çetin, çekip çekip, rulo yapıp rafa koyuyor. En son hangi filmi çıktı ki vizyona? 40 bin TL Sinan Çetin'i fakirleştirecek olsa ben zaten derdine düşmem." dedi.

Hastanelik Olan Cem Özer, İsyan Etti: Çatır Çatır Alacağım

NELER OLMUŞTU?

Cem Özer, yönetmenliğini Sinan Çetin'in yaptığı 'İstasyon' adlı filmin çekimleri sırasında iki metrelik çukura düşüp bacağını kırmıştı. Çabuk iyileşmesi için uygulanan ozon tedavisi sırasında pıhtı atmış, 42 gün yaşam mücadelesi vermişti. Sinan Çetin hastane masrafı olan 40 bin TL'yi ödemek istemedi. Cem Özer ise "Arayıp özür dileseydi, para önemli değildi" dedi. Bunun üzerine Sinan Çetin, "Ona en çok ben iş verdim. Arkamdan yalan konuşuyor. Cem'i oyundan çıkarıyorum, bana ayıp etti. Bir daha görüşmem" açıklamasını yapmıştı.

Hastanelik Olan Cem Özer, İsyan Etti: Çatır Çatır Alacağım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Çetin Cem Özer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (12)

Adem:

Cebimde sigara param yok yorum yapıyom

26
4
yanıtYanıtla
???? ?????:

Cem adina yazık uğraşma şu adamliktan nasibini almayanlarla

9
4
yanıtYanıtla
WWW:

SORU İŞARETİ. . . . NOKTA. İŞARETİ. . . . VİRGÜL İŞARETİ. . . ÜNLEM İŞARETİ. . . SON BİTTİ. . .

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

adam hasta öbür dünyaya gitti gidecek daha haalaa paranın peşinde,ulan tövbe edip elin bir tesbih alıp zikir çeksene.

6
3
yanıtYanıtla
MEHMET:

peki zeki mürende bizi görecek mi

3
1
yanıtYanıtla
Benzetmeye bak:

Çatır çatır kemikleri kırılmış aynısını istiyor

1
1
yanıtYanıtla
Suat Kılıç:

deyme birbirine düşsünler

1
0
yanıtYanıtla
Silo:

BU CEMO TAMBIR SARLATAN BELESCI IBNE

0
0
yanıtYanıtla
ÖĞRETMENE DİKLENİLMEZ:

Ben demiştim zamanında di mi. Sorun paradır diye. 30 bin verse sorun çözülür demiştim. 40 binmiş :)))

0
0
yanıtYanıtla
az oyande olseydi kol idi.:

bu sinan çeto kareyazilimiydi yokse digordaydi? olan ademda pere versenya oğlim ayiptir; vella gozında gelsaydi çox zexmet olurdi hae. ellahte gozında gelmemiş , goz ışşıxtır yahuoo.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title