Haberler

Hasan Can Kaya, "Fantezini anlat" dediği genç kadından duydukları karşısında dumura uğradı

Güncelleme:

Konuşanlar programında bir kadın seyirciye "En büyük fantezin ne?" sorusunu soran Hasan Can Kaya, aldığı cevapla neye uğradığını şaşırdı. Erkek arkadaşıyla yaşadığı en özel anları günlüğüne yazdığını söyleyen genç kadın, "Bazı ilişki pozisyonlarını defterime çizmiştim. Annem de deftere yazdığım kek tarifine bakmak isterken onların hepsini gördü" dedi.

YouTube'dan Acun Ilıcalı'nın platformu Exxen'e transfer olan Konuşanlar programının son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Bir kadın seyirciye "En büyük fantezin ne?" sorusunu soran Hasan Can Kaya, duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

"SEVGİLİMLE YAŞADIKLARIMIZI GÜNLÜĞÜME ÇİZDİM"

Gelen seyircilerle tek tek sohbet eden Kaya, bir kadın konuğuna "Fantezini anlat" dedi. Genç kadın ise eski sevgilisi ve annesiyle olan bir anısından bahsederek şunları söyledi: "Fantezi değil ama çok fazla günlük tutuyordum. Her şeyi erkek arkadaşımla aramda geçenleri dahi yazıyordum. Bir gün kek tarifi de yazdım annem de almış okumuş. Erkek arkadaşımla aramda geçen tüm hayal dünyamı yazıyordum. Tüm terlemelerimi, misyoner pozisyonunda çizmiştim."

Genç kadının anlattıkları karşısında gözleri büyüyen Hasan Can Kaya, başka bir kadın seyircinin "Misyoner ne demek?" sorusu üzerine "Cinsel ilişki pozisyonu. En düz, daha da anlatasım var" dedi.

Hasan Can Kaya, 'Fantazini anlat' dediği genç kadından duydukları karşısında dumura uğradı

Hasan Can Kaya, 'Fantazini anlat' dediği genç kadından duydukları karşısında dumura uğradı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hasan Can Kaya Exxen Haberler

500

Yorumlar (46)

seyfullah aydın:

eskiden trt de arebesk müzik bile kültüre aykırı diye yayınlanmazdı dansözler sadece yalnız yılbaşı gecesi beş on dakika görünürdü o kadar bağnaz ve geri kafalı değilim şimdi belden aşağı edepsizce yayınlar yapılıp bunlar gençliği zehirlemek için kullanılıyor

1845
87
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

NAMUS ?

1100
55
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Gençliği ne güzel bozuyorsunuz. Başta acun olmak üzere bu tarz programların yapımında emeği geçen herkesin ateşi bol olsun!!

888
33
yanıtYanıtla
Olkhazar Borz:

amin...

yanıt310
yanıt12
Olkhazar Borz:

pis dünyanızı normalleştirmeye çalışıyor ve dejenere bir toplum olulturmaya çalışıyorsunuz... ahlak nein kalmadı...

761
29
yanıtYanıtla
erdogan şimşek:

Ya sevgilin seninle evlenmez ise, gerçi farketmez gerçi sizin için ...

526
75
yanıtYanıtla
Canberk Kızılırmak:

Ayn kadınlar öyle şimdi yakisiklimi tm bide parası varsa of karaktere felan bakmazlar

yanıt99
yanıt16
Nebi Altın:

Yazıklar olsun böyle terbiyesiz ahlak bozucu programa hasancan denen terbiyesiz in programı na oradada çıkıp böyle konuşanların hepsi aile terbiyesi görmemiş ar damarı çatlamış lar

498
84
yanıtYanıtla
İnek:

Ganqa nabüün atıyon mu

yanıt2
yanıt4
ismail bey :

Acun ılıcalı nın kanalının kapatılması ve sınırdışı edilmesi gerekir. .. Bu kadar özgürlük Amerikada bile yok..

499
49
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title