Haberler

Hande Erçel, 1. yıllarını romantik bir notla kutladı! Hakan Sabancı sadece kalple karşılık verdi

Güncelleme:

Güzel oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile ilişkisinin birinci yılını "En sevdiğim tüm anılarım seninle, daha fazlasını biriktirmek için de sabırsızlanıyorum" sözleriyle kutladı. Sabancı ise Erçel'in romantik kutlamasına sadece kırmızı kalp emojisiyle karşılık verdi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, 1 yıldır genç iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor. İlişkilerini zaman zaman göz önünde yaşayan ikili, birlikteliklerinin 1. senesi kutladı.

SADECE KIRMIZI KALP KOYDU

31 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından Hakan Sabancı ile pozunu yayınlayarak 1. yıllarını kutlayan Hande Erçel, "En sevdiğim tüm anılarım seninle, daha fazlasını biriktirmek için de sabırsızlanıyorum" notunu yazdı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hakan Sabancı ise sadece Erçel'in paylaşımını kendi hesabında yayınlayarak kırmızı kalp emojisi ekledi.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkilerinin 1. yılını kutladı

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkilerinin 1. yılını kutladı

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkilerinin 1. yılını kutladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hakan Sabancı Hande Erçel Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

Doğan Akdemir:

para cok güzel şey değil mi :)

36
2
yanıtYanıtla
Ayşe Şahin:

Dış görünüşe göre yorum yapıyorsunuz çok ayıp. Ayrıca dış görünüş, yaş vs olarak da biri diğerine çok uyumsuz veya biri diğerinden çok güzel veya çok çirkin de değiller. Ayrıca Hakan Sabancı daha iyi eğitim almış bir genç .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title