Haberler

Hamile Olan Aslı Enver'den Sürpriz Karar!

Güncelleme:

İngiltere'de doğup büyüyen Aslı Enver, kızını Londra'da dünyaya getirmeyi planlıyor. Yaklaşık altı aylık hamile olan güzel oyuncu, şimdilerde eşiyle bulunduğu Londra'da doğum için hastane ve doktor arayışında...

İngiltere'de doğup büyüyen Aslı Enver, kızını da Londra'da dünyaya getirmeyi planlıyor. Yaklaşık 6 aylık hamile olan güzel oyuncu, eşi Berkin Gökbudak ile birlikte doktor ve hastane arıyor. 38 yaşındaki güzel oyuncu, son dakika plan değişmezse bebeğini kendisi gibi Londra'da dünyaya getirecek. Kıbrıslı bir Türk baba ve eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin çocuğu olarak 1984'te dünyaya gelen Aslı Enver, bebeği için son kararını verdi.

Kendisi de 12 yaşına dek Londra'da yaşayan güzel oyuncu, eşi Berkin Gökbudak ile konuşup aldığı ortak karar sonucu kızını İngiltere'de dünyaya getirmeyi planlıyor. İngiltere Hükümeti ise yeni yasayla "İngiltere'de doğan çocuğun İngiltere vatandaşı olabilmesi için ebeveynlerinden en az birisinin İngiltere vatandaşı olması zorunluluğu" getirdi. (Takvim)

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Aslı Enver Londra Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title