Haberler

Sahnede fenalaşarak hastanelik olan Haluk Bilginer'den ilk açıklama: Kalpte sorun yok

Güncelleme:

Önceki akşam 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununda sahnede fenalaşan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Haluk Bilginer, taburcu olduktan sonra seyircisinin karşısına çıktı. Sahne sonrasında sağlık durumu hakkında bilgi veren Bilginer, "Kardiyolojik açıdan sınıfı geçtim. Kalpte falan sorun yok" dedi.

Usta oyuncu Haluk Bilginer, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Kundakçı isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Bilginer, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Apar topar Üsküdar'daki özel bir hastaneye getirilen usta oyuncunun tansiyon sorunu yaşadığı tespit edildi. Hastanedeki tedavisi tamamlanan oyuncu, taburcu edildi.

"KARDİYOLOJİK AÇIDAN SINIFI GEÇTİM"

Haluk Bilginer, sağlık durumunun iyiye gitmesi ve doktorundan da onay alarak dün akşam 'Kundakçı' oyunuyla yine Caddebostan Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluştu. Bilginer, sahne çıkışında arabasının içinden gazetecilerin sorularını yanıtladı. Usta oyuncu, "Kardiyolojik açıdan sınıfı geçtim. Kalpte falan sorun yok" dedi. Tedbir amacıyla tiyatro salonu önünde bir ambulans bekledi.

Sahnede fenalaşarak hastanelik olan Haluk Bilginer'den ilk açıklama: Kalpte sorun yok

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title