Haberler

Hakan Ural, eski patronu Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: Ondan 'açıkçası' kelimesini alırsanız konuşamaz

Güncelleme:

Son zamanlarda açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ve dün tepkilere isyan eden Hakan Ural, 25 yıldır televizyon sektöründe olan eski muhabir Acun Ilıcalı'nın düzgün konuşamadığını söyledi. Canlı yayında adeta diksiyon dersi veren Ural, "Acun'dan 'açıkçası' kelimesini alın, konuşamaz" dedi.

Kanal D ekranlarında Nur Tuğba Namlı ile Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu yapan Hakan Ural, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Bazı kişilerin konuşamadığını söyleyen Ilıcalı, Acun Ilıcalı'yı da hedef aldı.

ELEŞTİRİLERE SERT BİR DİLLE CEVAP VERDİ

Uzun süredir her söylediğinin yanlış yerlere çekilerek linç edildiğini söyleyen Ural, dünkü canlı yayında eleştirilere cevap verdi. 'Asker kaçağı' olarak suçlandığını söyleyen ünlü isim, "Söylediklerime cevapları olmadığı için askerlik olayını konuşuyorlar. Askerlik yapalı 28 sene olmuş. Van'da 18 ay askerlik yaptım. Öyle bir algı yaratıyorlar ki 'Hakan askerlik yapmadı' diyorlar. Beni yıldırma ihtimaliniz sıfır. Ben ölümü göze aldım, hayatımı koydum. Vatanımı, milletimi seviyorum. Kendi bildiğim doğruları sorumluluk duygusuyla dile getiriyorum. Ölmek var, dönmek yok" dedi.

Hakan Ural, eski patronu Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: Ondan gerçekten kelimesini alırsanız konuşamaz

"ACUN 'AÇIKÇASI' KELİMESİ OLMADAN KONUŞAMAZ"

Ural bugünkü programda ise eski patronu Acun Ilıcalı'yı hedef aldı. 25 yıldır içinde olduğu medya sektöründe yıllarca sunuculuk yapan Acun Ilıcalı'nın konuşamadığını söyleyen Ural, "Acun'a de ki 'açıkçası' kullanmadan konuş de, konuşamaz. Böyle kalır... Çok var öyle insan bu arada, görüyorum. Açıkçasıyı çıkar cımbızla, mesela bir cümle kurdu diyelim; 'Ben bugün açıkçası yarın geldim, gittim. İşte topu da aldım gittim.' Desen ki, şu açıkçasını çıkarttım buradan. Sen yine aynı cümleleri kur. Ne fark edecek? Hiçbir şey... 'Açıkçası' dediğin şeyi söylememen gerekiyor. Yani 'açıkçası, hadi neyse' dersen yani açık açık söylemek istemiyorsun... Ama hem açıkçası deyip hem konuşmak çok garip değil mi? Zaten konuşuyorsun oğlum" ifadelerini kullandı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Acun Ilıcalı Hakan Ural Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

Kaan Korkmaz:

Sen önce şu dilinle dudaklarını yalamayı bi bırak:)))

181
45
yanıtYanıtla
Ender Emir:

Gulemediginden hep sırıtan boş laflar eden biri

134
37
yanıtYanıtla
Emre BİROL:

Hakan Ural'ın ekranlarda ne sıfatla sabah programına katıldığını bile bildiğimiz yok. Kendisi oyuncudur eyvallah bu konuda başarılı olabilir lakin son yıllarda boş işler peşinde gündemde kalma çabalarına girmiş.

62
20
yanıtYanıtla
Emre BİROL:

TDK : Açıkcası : doğruyu söylemek gerekirse, doğrusu, apaçık olarak, açık olanı, işin açığı Örnek : "Birden karşımıza çıkınca, biz de açıkçası korktuk."

67
12
yanıtYanıtla
hikka:

boş insan boş laf benim düşüncem

49
18
yanıtYanıtla
Sadık:

Haken Ural Adam gibi Adamdır ,keşke herkes onun kadar Vatanı için ugraşsa ,dil dökse, emek Verse, Vatanımıza göz diken hainlere karşı koysa.

26
26
yanıtYanıtla
Emre BİROL:

Reyting uğruna şaklabanlık yaptırılıyor kendisine. Yazık ediyor oyunculuk kariyeri üzerinden devam etse çok daha başarılı olabilirdi.

37
12
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

hakan ural oyunculugu güzel olan birisin ama böyle siyasetlere girerek kendını sogutuyorsun boşa bunlar senin konuşacagın şeyler degil evet sende bu ülkenin evladısın ama oyuncu gibi davranmak lazım düşüncelerini arkadaşlarınla konuş ama ekranda dogru degil

24
20
yanıtYanıtla
Kemal gulec:

Gereksiz bir adamsın hakan ural açıkcası neye faydan var ne ürettin ikilee

24
11
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Ama kim kimin emrinde calisiyordu ?

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title