Haberler

Hakan Hatipoğlu, Survivor Anısını Paylaştı: O Akşam Survivor Benim İçin Bitti

Güncelleme:

'Survivor 2018'de yarışmacı olduğu sırada baba olacağını öğrenen Hakan Hatipoğlu, "Benim için kızımı öğrendiğim o akşam bitti Survivor." dedi.

Eşi Gizem Hatipoğlu'yla birlikte bebeklerinin doğumu için gün sayan Hakan Hatipoğlu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında babalık heyecanını anlattı. Hatipoğlu, 10 gün sonra doğumun gerçekleşeceğini belirterek, "İsim konusunda hala kararsızız. Çocuğun yüzüne bakıp öyle karar vereceğiz. Son kararımız bu. Tuhaf bir heyecan içindeyim ama kucağıma aldığımda daha farklı olacak diye düşünüyorum." dedi.

Hakan Hatipoğlu, Survivor Anısını Paylaştı: O Akşam Survivor Benim İçin Bitti

"NEFES ALIŞINI DUYDUM"

Hakan Hatipoğlu, Survivor'da yarışırken eşinin hamilelik haberi verme anını şöyle anlattı: "Uçaktan indik, otele gideceğiz. Kimseyle görüştürmüyorlar. Otele geldik, odaya çıktık birazdan aşağıya inip 'Ailelerinizle görüşeceksiniz' dediler. Asansöre bindik yukarı çıkmaya başladık. 'Aşağıya inmiyor muyuz?' dedim, 'Hayır yukarıda' dediler. Bir odanın kapısına geldik. Kapının arkasında Gizem'in nefes alışını duydum. Sonra kızımı öğrendim."

Hakan Hatipoğlu, Survivor Anısını Paylaştı: O Akşam Survivor Benim İçin Bitti

"O AKŞAM SURVIVOR BENİM İÇİN BİTTİ"

"Benim için kızımı öğrendiğim o akşam bitti Survivor." diyen Hatipoğlu, "Yarışmaya hiç konsantre olamadım bir daha. Kafa olarak da fizik olarak da bitmiş durumdaydım. Hepten bittim. Geri döndüğümde kızım için bir ev kazandım" ifadelerini kullandı.

Hakan Hatipoğlu, Survivor Anısını Paylaştı: O Akşam Survivor Benim İçin Bitti

"AKLIMIZDA LEYLA İSMİ VAR"

Hatipoğlu, kızına verecekleri isim için şunları anlattı: "Aklımızda 'Leyla' ismi vardı. Gizem rüyasında babasını görmüş, 'Leyla olmasın' demiş rahmetli babası. O an vazgeçtik. Gizem ağlayarak uyandı. Biz o isimden yüzde 99 vazgeçtik. Şimdi 3 tane isim var kafamızda; Nil, Yasemin ve Lila. Gizem biraz daha 'Lila'ya, ben biraz daha 'Nil'e yakınım. Erkek olsaydı ya 'Ömer' ya 'Ali' olacaktı. Kız olunca plansız yakalandık." Hakan Hatipoğlu, eşi Gizem Hatipoğlu'nun hamileliği süresince sadece 9 kilo aldığını da belirtti.

Hakan Hatipoğlu, Survivor Anısını Paylaştı: O Akşam Survivor Benim İçin Bitti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gizem Hatipoğlu Hakan Hatipoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500

Yorumlar (22)

CONI:

bence ACUN koy ismini adamin cok emegi var uzerinizde

31
3
yanıtYanıtla
ellisekiz:

peki sen survivordayken eşin kimden hamile kaldı acaba.

4
22
yanıtYanıtla
Gergerli Ahmet:

Survivor 2017 yılının ocak ayında ekranda yayınlanmaya başlamış yani daha önce çekimlere gitmişler ve şuan 10. ay yani Ekim ayındayız bir çocuk 9 ayda doğduğuna göre ya Acun yalan söylüyor yarışmacılar aileleriyle görüşüyorlar yada bu işte bir terslik var. . .

yanıt0
yanıt0
takipte:

yok artık

yanıt1
yanıt0
yıldızeli:

sıvaslı isen eger utandım senin adına

yanıt2
yanıt0
Hasann:

Elalemin eşi hakkında nasıl bu kadar arsızca laf ediyorsun yazıklar olsun sana

yanıt2
yanıt1
ELLİDOKUZ:

çevrende sürekli böyle şeyler oluyor sanırım ;)

yanıt2
yanıt0
DEVE:

Bütün ününü SURVİVOR dan kazandın. Kız olursa SUR erkek olursa VİVOR koy :)

21
2
yanıtYanıtla
.:

bu abartılı sevinçlerede anlam veremiyorum. ne bekliyodun, evlisin çocuk yapmaya karar vermişsin olmuş. aman Allahım inanamıyorum. nee durup dururkenmi oldu ekmişsin biçeceksin. ha yıllarca çocuk hasreti çekersin anlarıminanamıyorum ya ben şimdi babamı oluyorum!!!!! yav he he

12
4
yanıtYanıtla
HTB:

bana mı itici geliyo bu hakan bi tek . . . .

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title