Haberler

Hakan Hatipoğlu'nun dedesi 93 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:

Eski Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'nun dedesi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Acı haberi Instagram hesabından duyuran Hatipoğlu, "O beni evlat gibi sevdi ben onu babam gibi. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Acun llıcalı'nın yarışmalarında adını duyuran ve sonrasında TV8'de sunuculuk yapmaya başlayan Hakan Hatipoğlu'nun 93 yaşındaki dedesi hayatını kaybetti.

"ANİ BİR ŞEKİLDE COVID-19'A YENİK DÜŞTÜ"

Yaşadığı büyük üzüntüyü Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Hatipoğlu, "93 yaşındaki canım dedem, pamuk dedem ani bir şekilde Covid-19'a yenik düştü. Bende emeği çoktur. Dede torun olmanın ötesinde farklı bir ilişkimiz vardı. Sevginin her şeyi çözebileceğini ben ondan öğrendim. O beni evlat gibi sevdi ben onu babam gibi. Belki de o yüzden Lila'ya hep senin bana baktığın gözlerle bakıyorum dedem benim. Seni çok seviyorum. Çok özleyeceğiz seni. Mekanın cennet olsun canım benim. Çok üzgünüm" dedi.

TAZİYE YORUMLARI YAĞDI

Ünlü ismin paylaşımına Hasan Yalnızoğlu, Uğurkan Erez, Berkan Karabulut, Yiğit Dikmen, Gurur Aydoğan ve Ersin Düzen gibi tanınmış kişilerden baş sağlığı yorumları yağdı.

Hakan Hatipoğlu'nun dedesi 93 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Hatipoğlu Koronavirüs Instagram Haberler

500

Yorumlar (10)

ÇINAR:

Lütfen düzgün yorumlar yazalım. . . Hiç kimse çok sevdiği insana ölümü yakıştırmaz ister 1 ister 100 yaşında olsun. . . İnsanların acılarına saygı duyalım. . . Allah rahmet eylesin diyelim. . .

30
4
yanıtYanıtla
Sezaı çoksezer:

Ne yani 93 yıl yetmemiş mi, 193 yaşına kadar yaşasaydı bari, mürüfeddini görememiş??

8
19
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Olmadı arkadaş Ölümün yaşımı olur 100 yaşında olsada kim ölmek ister . Tornu zaten evli görmüş bebeside olmuş Göreceğini görmüş isterki bıraz daha hayatta kalmak

yanıt0
yanıt0
Gul:

Her canli olumu tatacaktir 93 yasinda daha yasayip ne napacakti tabiki herkesin cani tatlidir bir yerde sujur taktir illahi demek lazi.sabir allah rahmet etsin hakan bey zirlama dua et muslumaniz inancliyiz ellamdululah

16
9
yanıtYanıtla
Ünlü mü:

Bu adamın paylaşımına ünlülerden yorum yağmışmış .yemin ederim hicbirini tanımıyorum. 2 gevevezelik eden ünlü oluyo memlekette. Pabucumun ünlüleri.

18
2
yanıtYanıtla
YARCAN:

Allah rahmet eylesin ama yaş 93 ve manşet haber. . . ne fidanlar şehit oluyor hem hastanede hem cephede. . . bu ihtiyar yaşamış yaşayacağını neyin yasından bahsediyorsunuz dünyaya kazıkmı çakacaktı.

13
6
yanıtYanıtla
LAZ:

ALLAH RAHMET EYLESİN

12
1
yanıtYanıtla
ERHAN:

Maşallah daha gençmiş 93 yaşında 193 yaşında sandım

5
3
yanıtYanıtla
32:

allah rahmet eylesin başınız sağ olsun ebedi dünyaya sonsuzlar sonsuzu ahirete her fani gibi birgün herkes gidecek bu gelip geçici renkli sahte dünya yalandır aldanmayalım zorluklara imtihan yeridirki cennete girilmeyi hakedilsin allah acını hafifletsin amin

3
0
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Başınız sağ olsun Dedeler nineler çok kıymetlidirler Sevgili Hakan .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title