Haberler

Hadise ile yollarını ayıran Kaan Yıldırım, yakın dostlarıyla dertleşti: Çok aşığız ama fevri davrandı

Güncelleme:

2020 yılında başında aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti ilişkilerini noktaladı. Yakın çevresiyle sohbet eden Yıldırım, "Hâlâ çok aşığız. Bu sevgi öyle derin ki. Hadise fevri davrandı" dedi. Öte yandan Yıldırım'ın Hadise'ye sürekli mesaj attığı ancak cevap alamadığını öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Hadise, dün Instagram hesabından bir paylaşım yaparak oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkilerini noktaladığını açıkladı. Konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapmayan Yıldırım, Hadise ile olan fotoğrafını sildi.

"HADİSE FEVRİ DAVRANDI"

Posta'da yer alan habere göre, biten ilişkisi hakkında bir yakınıyla dertleşen Kaan Yıldırım, "Hâlâ çok aşığız. Bu sevgi öyle derin ki, kolay kolay bitemez. Biz evlilik hazırlığı yapıyorduk. Nedense fevri davrandı" dedi. Sevgilisini dün geceden bu yana sürekli arayan, art arda mesajlar çeken Kaan Yıldırım, Hadise'den henüz bir cevap alamadı.

Hadise ile yollarını ayıran Kaan Yıldırım, yakın dostlarıyla dertleşti: Çok aşığız ama fevri davrandı

"BAZEN AŞK OLSA DA OLMUYOR"

Dün Intagram hesabından ayrılık haberini duyuran Hadise, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel... Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor... Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Hadise ile yollarını ayıran Kaan Yıldırım, yakın dostlarıyla dertleşti: Çok aşığız ama fevri davrandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bora Füzesi Instagram Posta Haberler

500

Yorumlar (14)

A.Hoca:

İkinizinde boyu posu devrilsin

9
13
yanıtYanıtla
Minnoş mine:

Hadise istediğini aldı sonrada Hade Eyvallah Aşık olan insan niye vazgeçsinki Sanki Reklam aşkı gibi oldu oynuyor .

19
2
yanıtYanıtla
A.Hoca:

Kedicik minnoş her resme her olaya yorum yazmaya mecburmusun

yanıt2
yanıt1
Gel pisi pisi:

Minnoş: miyaaaaaavv

yanıt2
yanıt0
ahmet:

şu laf çok çirkin, '' Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi sonlandırmış bulunmaktayım'' çok yazık, bir ilişki yaşadıysan bu karşılıklı biter, ben sildim bitti demek karşıdakine değer vermemek demektir. . . Ben olsa Kaanın yerinde asla aramam, aşık bile olsam. . . .

12
2
yanıtYanıtla
tayfun:

cok seviyorsan evlen gercekten seven evlenir çunlu onu asla kaybetmek istemez evlilik sonsuza kadar beraberlik ve hesap demek korumak korunmak demek seviyorsan evlen gerisi hikaye.

11
2
yanıtYanıtla
KAANCIM CANIMCIM:

hadise gündem olma peşinde. .

3
4
yanıtYanıtla
Zaza:

Hadise terk edileceğini anladı.terk edilen olmayayım ben bitirdim ilişkiyi

6
1
yanıtYanıtla
ceto:

cocuk kurtulmus bu kadin evlerden uzak. . cirkin mi cirkin . . . . umarim lokum gibi birini bulursun. kardesim

3
2
yanıtYanıtla
Bence:

Ne aşkı la.Ünlü olmak ve parayı götürmek tek hedeftir.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title