Haberler

Hadise, bu yılki O Ses Türkiye jürisinde yok! Acun Ilıcalı, sürpriz bir isimle görüşüyor

Güncelleme:

Son dönemlerde adı Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışan Hadise'ye bir darbe de Acun Ilıcalı'dan geldi. Yeni sezonda Ebru Gündeş'i kadroya almaya planlayan Ilıcalı, Hadise'nin yerine ise Gülşen'i düşünüyor.

Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiaları sonrası Ebru Gündeş ile arası açılan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Uzun yıllardır yarışmada jüri koltuğunda oturan Hadise'nin yerine kimin geleceği merak konusuydu.

ACUN ILICALI, GÜLŞEN İLE GÖRÜŞÜYOR

Magazin kulislerinde dolaşan iddiaya göre; Acun Ilıcalı'nın Hadise'nin yerine Gülşen ile görüştüğü öne sürüldü. Gülşen'in de Ebru Gündeş, Beyaz ve Murat Boz'lu jürinin dördüncü ismi olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Hadise, bu yılki O Ses Türkiye jürisinde yok! Acun Ilıcalı, sürpriz bir isimle görüşüyor

HADİSE, İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Öte yandan Hadise, Reza Zarrab ile aşk yaşadığı yönünde çıkan iddialarla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım."

SEVGİLİSİ DE DESTEK VERMİŞTİ

Oyuncu Kaan Yıldırım da Hadise'nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak sevgilisinin yanında olduğunu belli etmişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Ebru Gündeş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

Zeynep Nursen:

Acunun Ebrunun yanında yer alması durumu izah ediyor

100
1
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Hadise'nin halkın sevdiği bir sanatçı olduğu söylenemez bu durum kendinden kaynaklı ne zaman çok yapmacık hallerini bırakır olgun ciddi biri olur o zaman sevilen sayılan bir sanatçı olur da fakat ne olursa olsun ispatlanmamış kesinlik kazanmamış bir dedikodu yüzünden linç edilmesi çok yanlış bu yüzden Acun'un aldığı bu kararda çok yanlış eğer bu haberin aslı astarı yoksa bütün bu günahların vebali dedikoduyu çıkaranların ve de bu habere inananların üzerine olsun hepsinin Allah belasını versin !

31
10
yanıtYanıtla
Mertcan Şimşek:

Dünyanın en önemli haberi vay beeee..

3
0
yanıtYanıtla
Metin Görkem :

Hadise ve Murat "O ses Türkiye" deyince artık programla özdeşleşen isimler.. Diğer kişiler genelde Joker eleman niteliğindeler.. İki kez düşünülmesini gerektiren bir karar .. :(

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title