Haberler

Güzel Sunucu Öykü Serter: Cıvık Erkeklerden Hoşlanmıyorum

Güncelleme:

Güzeller güzeli sunucu Öykü Serter kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Cıvık erkeklerden hoşlanmadığını belirten Serter, banka müdürü kadar kazandığını söyledi.

Ekranların sevilen sunucusu Öykü Serter, kendisiyle ilgili merak edilenleri Nazenin Tokuşoğlu'na anlattı. Serter, cıvık erkeklerden hoşlanmadığını söyledi, kazancı için ise, "bir banka müdür kadar kazanıyorum" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

ÖYKÜ SERTER: CIVIK ERKEK SEVMEM

Sizin için çok şey söylendi. Çok soğuk, çok güçlü, çok güzel, çok zayıf, çok elit, çok zeki, çok katı… Ne kadarı doğru? diye sorulunca Serter şöyle yanıt verdi: Hiçbir. Ne kadar insan, o kadar görüş. Ağırbaşlı bir duruşum var, kabul ediyorum. Cıvıklık sevmem, sadece kendimde değil, özel hayatımdaki erkekte de sevmem. Kesinlikle ağırbaşlı ve olgun olması gerek. İşim gereği böyle bir imajım oldu ama bu imajımı korumazsam kıyamet kopabilir.


"BANKA MÜDÜRÜ KADAR KAZANIYORUM"

Öykü Serter kazancı ile ilgili olarak "Aşırı para kazanmadım. Banka genel müdürü kadardır en fazla. Para peşinde koşan, ücreti yüksek biri değilim. Devamlılık ve kalite önemli. Uzun zaman işsizdim, birikimim de tükendi ama çıkıp fakir edebiyatı yapmadım. Yokluktan konuşamam, kol kırılır yen içinde kalır." dedi.

ÖYKÜ SERTER RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE BU KADAR ZAYIFMIŞ

Öykü Serter neden bu kadar zayıf olduğunu da açıkladı. İBS (İrritabl Bağırsak Sendromu) olarak bilinen bir hastalığı olan Serter her şeyi yiyemiyormuş. 'Akdeniz diyeti' olarak bilinen, balık ve sebze ağırlıklı beslenmeye uymak zorundaymış. Bu nedenle bu kadar zayıfmış.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Öykü Serter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title