Haberler

Gönül Yazar'ın kendisinden 32 yaş küçük sevgilisinden samimi itiraf: Birbirimizi görmeyince kuduruyoruz

Güncelleme:

Gönül Yazar'ın kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Mağden, 2. Sayfa programına konuk olarak ilişkisini anlattı. Mağden, Yazar ile ayrı kaldıklarında özlemden kudurduklarını söyledi.

Taş Bebek lakaplı Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük olan yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşamaya başladı. İlişkileriyle gündemden düşmeyen çift, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken çift, ilişkileri hakkında bilinmeyenleri de anlattı.

"BİZİM HAKKIMIZDA KONUŞTUKLARINDA STRESTEN SAÇLARIM DÖKÜLDÜ"

İlişkilerini basın önünde yaşamadıkları için merak edilen ve eleştirilen Rüzgar Mağden, canlı yayında "Vallahi de billahi de Gönül Yazar'ı seviyorum" diyerek şunları anlattı:

"Ben kamera önünde bir insan değilim. Bizim ilişkimiz ortaya çıktığında manşetlerde ilişkimiz yaşsız olduğunu yazmaları lazım. Biz sevgi, saygının olduğu o kadar güzel bir ilişki yaşıyoruz. Var olan aşk ve sevgidir biz de öyleyiz. Bizim hakkımızda konuşanlar beni strese soktu. Saçlarım tutam tutam döküldü Hayran olduğum bir kadınla beraberim. Evimin duvarlarında gönül yazarın resimleri dolu. Hakkımızda konuşanlara 'hadi len' diyorum.

Gönül Yazar'ın kendisinden 32 yaş sevgilisinden samimi itiraf: Birbirimizi görmeyince kuduruyoruz

Taçsız kral filmini izlerken rahmetli anneme 'Ben Gönül Yazar'la evleneceğim.' dedim. O zamanlar daha ortaokulu gidiyordum. O benim hep bilinçaltımdaydı. Yönetmen olunca da bir partide yönetmenlik yapıyorum Gönül Yazar'ı görünce yanına koşup elini falan sıktım . O zaman rock tarzındaydım Gönül'ün tarzı olmadığım için benimle hiç ilgilenmedi."

"GÖNÜL YAZAR'I TAŞIMAK BİRAZ YÜREK İSTER"

"Gönül Yazar'a nazar boncuklu bileklik aldım çünkü nazara inanırım. Türk insanların gönlünde taht kurmuş efsane bir kadın. 22 yıldır onun yanında bir erkek gördünüz mü? Görmediniz. Ben 51 yaşındayım çocuk değilim. Çok şey gördüm ve Gönül Yazar'ı çok iyi taşıyorum. Gönül Yazar'ı taşımak biraz yürek ister. Evde bakışarak, film izleyerek ve gülerek zaman geçiriyoruz. Genel kültür anlamında inanılmaz iyi anlaşıyoruz. Bizi Zerrin Özer'in evliliğiyle karıştırmasınlar. Ailem bizim arkamızda. İlk zamanki heyecanımız devam ediyor. Biz de tartışıyoruz tabi ki de insanız sonuçta."

Sevgilisi konuşurken araya giren Yazar ise "Evlerimiz birbirimize çok uzak o da gidip kedilerinin kumunu değiştiriyor. Bir tek bundan tartışıyoruz. Hayvan sevgisinin ne demek olduğunu biliyorum anlayış gösteriyorum. Evlerimizi paylaşıyoruz." dedi.

Gönül Yazar'ın kendisinden 32 yaş sevgilisinden samimi itiraf: Birbirimizi görmeyince kuduruyoruz

"BİRBİRİMİZİ GÖRMEYİNCE KUDURUYORUZ"

Mağden, çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti: "Şimdi ilişkimizde özlem oluyor. O (Gönül Yazar) oradan kuduruyor, ben evde. İlişkimizde kıskançlık oluyor. Çok seviyesiz insanlar yazıyor Gönül'ün sayfasından hemen engelliyorum onları.İlk kavgamız kıskançlık yüzünden oldu. Ben utangaç bir insanım ve hep toplumdan kaçan biriyim. Bakışlardan da çok rahatsız oluyorum. Gönül bu duruma alışkın. Bunun sebebini başka yerlerde aramasınlar. Evde 'Gönül'üm' derim, 'bebek' derim."

"GÖNÜL BANA AİT, FİLMLERİMDE OYNATMAM"

"Şu an evliliği düşünmüyoruz ama istemiyor değiliz. Gönül Yazar'ı kaybetmekten korkuyorum. İki tane film projem var Gönül Yazar'ı asla oynatmam. Gönül bana ait. O benim kalbimin oyuncusu, kraliçesi. Gönül Yazar'ın kızı benim arkadaşım. Baba olmayı kesinlikle istemiyorum. Aramızda maddi bir durum hiç yaşanmadı. Ben kendi evimde oturuyorum birçok çekimim var. ben Gönül Yazar'ı kendisi olduğum için seviyorum. Zengin kadınlar para karşılığında benimle evlenmek için mesaj gönderiyor ama ben kabul etmedim.

"İYİ BİR AİLEYE GELİN GİRDİM"

İlk defa böyle bir aşk yaşadığını itiraf eden Yazar "Evde el ele tutuşup, bakışarak oturuyoruz. Kaç kere evlendim ama böyle bir aşkı ilk defa yaşıyoruz. İyi bir aileye gelin girdim. Rüzgar'ın eski sevgilisi benim kızımla arkadaşmış. Rüzgar'la oradan tanışıyorlar. Ama kızım hiç karışmadı. Kızım Rüzgar'ı tanıdığını bana hiç söylemedi. Rüzgar'ın eski eşiyle ben de görüşüyorum. Aramızda güzel bir kontrak var. Rüzgar'ın telefonuna bir kere elimi sürdüysem elim kırılsın." şeklinde konuştu.

Gönül Yazar'ın kendisinden 32 yaş sevgilisinden samimi itiraf: Birbirimizi görmeyince kuduruyoruz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rüzgar Mağden Gönül Yazar Bebek Haberler

500

Yorumlar (22)

ARTVİNLİ:

MELTEM MİRALOĞLUDA ABD, DE 82, LİK DEDE, Y, İ KOCA YAPTI KENDİNE HEM DEDE İLE ÇOK MUTLU İMİŞ HEMDE ABD, Yİ ÇOK SEVİYORMUŞ AMA FİLM TEKLİFİ OLURSA KOŞA KOŞA ÜLKEME GELİRİM DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞ UYANIKSPOR ZIBAR DEDE, NİN YANINDA GELME ÜLKENE

11
0
yanıtYanıtla
Karsli:

Ah su bu para varya

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

gönülün paraları adamı kudurtur doğru

7
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

HAYATTAN SOĞUTTUNUZ BENİ

6
1
yanıtYanıtla
Azraels:

Aşk her yaşta yaşanır mutlularsa gerisi teferruat

6
1
yanıtYanıtla
Zaza:

HAY SENİN YALANINI SEVSİNLER. . .

5
2
yanıtYanıtla
osman:

birşey yapabiliyonuz mu ya

7
0
yanıtYanıtla
Nur:

Erkeğin yaşı daha büyük ses etmezsiniz ama. Ben bu aşkı destekliyorum. İnşallah adam sözlerinde ve sevgisinde samimidir. Gönül Hanıma mutluluklar diliyorum.

4
1
yanıtYanıtla
H.G:

NEZAMAN ÖLECEK DIYE BEKLIYOR ADAM

3
1
yanıtYanıtla
Mahir:

teneşir paklar bazılarını

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title