Haberler

Gökhan Kırdar, Çekmeye Hazırlandığı Filmini Tanıttı

Müzisyen Gökhan Kırdar, Antalya'da çekeceği 'OQLUB in Love' adlı uzun metrajlı filmini basın toplantısıyla tanıttı.

Müzisyen Gökhan Kırdar, Antalya'da çekeceği 'OQLUB in Love' adlı uzun metrajlı filmini basın toplantısıyla tanıttı. Film, Antalya'da 7 dansçı kadının, 7 gün süresince yaşadıklarını anlatacak.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Gökhan Kırdar, filmin konusunu, yurt dışından Altın Portakal Film Festivali'nde dans etmek için gelen 'Rainbow' adlı dans grubu üyesi 7 kadının, 7 gün süresince yaşadıklarından oluştuğunu söyledi. Film projesinin 2005 yılında ortaya çıktığını belirten Kırdar, İngilizce ve Türkçe olarak vizyona girecek filmin, müzikal bir film olacağını ve bunu bir konsept proje olarak düşündüklerini kaydetti. Kırdar, şöyle dedi:

"7 manyetik enerji, 7 renk ve 7 titreşim konu alınacak. 7'nin hayatımızdaki öneminin fikrini bize ulaştıracak. Çünkü Cennet'in 7'nci katı, Cehennemin 7 kat dibi. 7 renk, 7 manyetik alan, 7 titreşim. İnsan vücudunun 7 ayrı çakrası. Bunlar 7'nin önemini gözler önüne seriyor. "

Kırdar, uluslararası alanda rağbet gördüğü için filmin çekim merkezi olarak Antalya'nın seçildiğini belirtti. Gökhan Kırdar, "Çok sayıda turist girişinin olduğu uluslararası bir bölge. Türkiye'nin önemli bir turizm noktası olarak gördüğümüz için Antalya'yı seçtik. Üstelik plaka kodunun 07 olması da ayrı bir fark" dedi.

Gökhan Kırdar, filmin oyuncu kadrosuyla ilgili bilgi verdi. Kırdar, "Filmde ana rolleri oynayacak olan oyuncular 7 kıtadan, 7 ülkeden farklı ırkları temsilen gelecek oyunculardan oluşacak. Kulübün ana felsefesi hiçbir din, dil ve ırk ayrımı olmaksızın tüm insanların aşk kavramı içinde bir araya gelebilecek olmalarını anlatmak. Yurt dışından katılacak olan 7 artisti başka bir basın toplantısıyla size tanıtacağız. Filmde rol alacak sanatçıların seçimi ise 17 Temmuz günü Antalya'da gerçekleştirilecek. Müzikal ve sanat ağırlıklı bir film olduğu için amatör ve profesyonel sanatçıları seçeceğiz" diye konuştu.

Kırdar, filmde yönetmen, senarist ve oyuncu olarak görev yapacak. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title