Haberler

Gökhan Kırdar, Antalya'da Film Çekecek

Gökhan Kırdar, Antalya'da uzun metrajlı film çekmeye hazırlanıyor.

Müzisyen Gökhan Kırdar, Antalya'da uzun metrajlı film çekmeye hazırlanıyor. 'OQLUB in Love' adlı film, Antalya'da 7 gün 7 aşkı konu alacak.

Çok özel bir hikayeyi beyaz perdeye yansıtacağını söyleyen Kırdar, çalışmaların 1 ay içinde başlayacağını belirtti. 'OQLUB in Love' için Antalya Kaleiçi ve çevresinde mekan araştırması yapan Kırdar, çalışmalara başlamak için gün saydığını kaydetti. Kırdar, projenin insanların korkularından kurtulmaları ve yerine umut ile aşkı aşılamak amacıyla hayata geçirileceğini söyledi. Kırdar, "OQLUB in Love film projesinde, müzik ve dansla desteklenen müzik terapisi uygulayacağız. Antalya'da çekilecek film İngilizce ve Türkçe yayınlanacak" diye konuştu.

Gökhan Kırdar, filmin oyuncu kadrosuyla ilgili açıklama yapmadı. Kırdar, "Filmin müziklerini benim yapacağım kesin. Ama oyuncu kadrosu hakkında şu anda kesin bir şey söyleyemiyorum. Önümüzdeki günlerde kadro şekillenecek. Şimdilik projeyi oluşturarak çekim merkezlerimizi belirliyoruz" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title